Jump to content

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Posted

Kupiłem Starquada.

Megaszybko i pewnie.

Polecam

:D

• Like 1
  • 1 month later...
Posted

conducfil 8896 + RCA Amphenol wykonanie pierwsza klasa ,szybka wysyłka.

Polecam.

• Like 1
  • 2 weeks later...
Posted

Kupiłem od kolegi @Mayster parę różnych oplotów oraz wtyki Viablue, można było od razu liczyć na fachową poradę a wszystkie kupione rzeczy dotarły do mnie bardzo szybko i dobrze zabezpieczone. Bardzo dobry kontakt! Polecam interesy z tym forumowiczem!

• Like 1
  • 1 month later...
Posted

Kupiłem ipoda nano 2g od tego usera. żadnych problemów, dobry kontakt i szybka wysyłka.

Odtwarzacz mimo że używany i 6-letni to w naprawdę świetnym stanie.

Polecam interesy z tym Panem.

• Like 1
  • 4 weeks later...
Posted

Razem z kolegą złożyliśmy zamówienie w thomman.de, @Mayster wszystkim się zajął, zamówienie przebiegło szybko, sprawnie i w przyjaznej atmosferze.

Zero problemów, sama przyjemność :D

• Like 1
  • 1 month later...
  • 1 month later...
  • 5 weeks later...
Posted

Czego ja nie kupowałem już u Niego. Kupę rzeczy, kupę przesyłek i zawsze, ale to zawsze miał czas by mi doradzić. Paczki szybko wysyła- czysta przyjemność robienia wszelkich interesów.

• Like 1
Posted

Wymiana wtyków w KossPortaPro, bardzo miły i bezproblemowy kontakt, duża wyrozumiałość, na pewno będę korzystał z Pana usług w przyszłości, dziękuję.

• Like 1
  • 2 months later...
Posted

Kabel robiony na zamówienie - kanarek, oplot scorpion, mini-jack yarbo. Wszystko świetnie wykonane, kabelek działa. Kontakt szybki i bezproblemowy, bardzo rzeczowe rady, miła atmosfera. Polecam :)

• Like 1
  • 4 weeks later...
Posted

Drugie zamówienie u tego Pana i kolejny raz zadowolony, mam nadzieje ze jeszcz nie raz dobijemy targu :)

• Like 1
Posted

Ja zrobiłem zakupy już jakiś czas temu, a o komentarzu nie pomyślałem - sory -_-

Świetny kontakt, wysyłka zaraz po przelaniu kasy

Więcej takich kontrahentów ;)

• Like 1
Posted

Dokonałem transakcji z tym Panem :) Wtyczki, zgodnie z prośbą mą, zostały wysłane bardzo szybko, aaaa i kontakt bardzo przyjemny :D Polecam forumowicza ;) Pozdro Mayster ! ;)

• Like 1