t712 Posted May 4, 2012 Report Posted May 4, 2012 (edited) Witam serdecznie! Obecnie posiadam doki Mee M9. Jest świetnie, wszystko mi pasuje - bass ok, środek i góra też, choć wysokie mi piszczą czasem. Niestety coraz częściej zaczynają mnie denerwować - łatwo się wysuwają (szczególnie jak w uchu wilgotno przy upałach) i tracę właściwości muzyki - słabszy bas itd. Jakoś mi się odechciewa zabawy z nimi Chcę kupić jakieś nauszne, które dorównywały by możliwościom dźwiękowym Mee M9. Wiem, że to całkiem inny sprzęt, ale myślę że można jakoś porównać dźwięk O razu mówię, że nie jestem jakimś audiofilem i takie Mee M9 mi wystarczają w 100%. Wymagania: - jakość dźwięku i bas porównywalny do Mee M9 - lekkie i mobilne (małe wymiary, możliwość złożenia) - do 150zł - używane raczej wewnątrz - nowe oczywiście Szukając w necie znalazłem Koss Porta Pro. Ale. No właśnie... 1. Znalazłem wiele opinii o słabej wtyczce, a także słabej jakości okablowaniu. Jakie są szanse na zmianę kabli i gdzie i za ile mniej więcej takie można wymienić w razie czego? Albo samą wtyczkę? 2. Jak to jest z tą dożywotnią GW? Bo czytałem że to tylko legenda 3. Jak z tłumieniem dźwięków i przeciekaniem na zewnątrz. Nie chciałbym aby słuchał ze mną muzyki cały autobus, no i też nie chciałbym słyszeć o czym wrzeszczą koło mnie mohery 4. Jak się mają do Mee M9 - bas, jakoś dźwięku? 5. Nie mogę znaleźć do czego służy ten niebieski przełącznik z boku Już wiem ;] Pozdrawiam i z góry dzięki za informacje! Edited May 6, 2012 by t712
t712 Posted May 6, 2012 Author Report Posted May 6, 2012 No to się dowiedziałem Kupiłem. Jak odsłucham dam znać jak się mają do Mee M9
Recommended Posts