Roszp Posted March 17, 2012 Report Posted March 17, 2012 Witam, To mój pierwszy post na forum, jednak przeglądam je już od jakiegoś czasu. Mam zamiar rozbudować swój domowy zestaw audio, gdzie bazą będzie mój komputer. Zależy mi na jakości muzyki, więc wybór padł na DAC. Budżet jest, jest kilku potencjalnych zawodników (zresztą milion tematów już było co i za ile kupić) też, ale nie mam pojęcia gdzie we Wrocławiu (bądź okolicy) można takiego sprzętu posłuchać. W ciemno nie mam zamiaru kupować żadnego sprzętu audio. Macie namiary na sklepy gdzie z całą pewnością można posłuchać jakiegoś DAC-a? A może któryś z Wrocławskich forumowiczów udostępni swojego DAC do posłuchania za symbolicznego browarka? Jeśli chodzi o tę drugą opcję, to z chęcią posłucham każdego tego typu urządzenia żeby mieć większe pojęcie o sprzęcie który wybieram. Z góry dziękuję za wszelką pomoc. Quote
sireliks Posted March 17, 2012 Report Posted March 17, 2012 w jaka polke cenowa celujesz? Pewnie Fiio E10 czy Audinsta daloby sie posluchac w mp3store, jezeli wyzej to przy Legnickiej jest Fusic, tam tez cos pewnie znajdziesz. Quote
Roszp Posted March 17, 2012 Author Report Posted March 17, 2012 +/- 600 zł Wyżej teoretycznie mógłbym celować, ale nie wiem czy jest sens - chwilowo nie mam dobrych głośników, a muzyki słucham z AKG k540. Quote
Moderator kurop Posted March 17, 2012 Moderator Report Posted March 17, 2012 w okolicach wtorku/środu będę miał w MP3store do odsłuchania audinsta, e10, prodigy cube'a i nuforce icon hd jeżeli chcesz posłuchać któregoś z nich odezwij się telefonicznie albo przez gg maila cokolwiek potwierdzę ci że już są i zapraszam na odsłuch Quote
Recommended Posts