mejva Posted February 29, 2012 Report Share Posted February 29, 2012 (edited) Witam Jak w temacie. Co jakiś czas, wydaję mi się, że co jakieś 5minut słyszę, że słuchany utwór ma pół-sekundowe przycięcie. Da się coś z tym zrobić? Mam soft VEDIA A10 - v 1.3.20 (final) Nie jest to może najgorsze co może być, ale jest denerwujące. Odtwarzacz mam jakieś 2 tygodnie i od początku tak jest. Edited February 29, 2012 by mejva Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
turek2001 Posted March 1, 2012 Report Share Posted March 1, 2012 Spróbuj wgrać najnowszy soft Ja na nim nie słyszę żadnych przycinek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mejva Posted March 6, 2012 Author Report Share Posted March 6, 2012 Zmieniłem softa i problem zniknął. Ale niedługo pocieszyłem się odtwarzaczem. Właśnie kopiowałem rzeczy na mp3, kiedy skończyłem, odtwarzacz się nie włącza, w ogóle nie reaguje wyświetlacz, jak się podepnie pod kabel jest tak samo. Do tego jest gorący, więc domyślam się, że żywotność tego szajsu to 3 tygodnie, bo tyle go mam. Dodam, że mój poprzedni odtwarzacz kupiłem za 100zł w realu, firmy wiwa i działał 6 lat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts