Trezi Posted January 21, 2012 Report Posted January 21, 2012 (edited) WItam, od dłuższego czasu przymierzam się do zakupu odtwarzacza i słuchawek. Bardzo nie lubię gdy muzyka gra zbyt cicho, czasami lubie posłuchać "pier*olnięcia" wiec myślę, że wzmacniacz będzie dobrym rozwiązaniem. Zależy mi oczywiście na jakości dźwięku, ale też i wytrzymałości całego sprzętu, gdyż będzie używany na zewnątrz dość intensywnie ( codziennie ok 3 godzin), a mam nadzieję, że posłuży mi parę lat przynajmniej. Słuchawki nauszne, myslałem o CAL, ale jestem otwarty na propozycje, głównie po za dźwiękiem zależy mi na tłumieniu otoczenia. Odtwarzacz ma odtwarzać muzykę, nie interesują mnie filmy, czy zdjęcia, ale mały wyświetlacz byłby przydatny. Powinien również w miarę długo trzymać baterię, jestem też przyzwyczajony do opcji, która po wyłączeniu i ponownym włączeniu odtwarzacza pozwala odtwarzać od ostatnio zatrzymanego miejsca(ale nie jest ona aż tak wielką koniecznością. Co do wzmacniacza myślałem nad FiiO E5 lub E6, chyba że znacie inne godne polecienia w rozsądnej, niezabójczej cenie. Myślę, że pole do popisu spore. Długo zastanawiałem się co kupić, czytając min wątki na tym forum, ale chciałem osobiście zasięgnąć waszej porady. Chcę po prostu dobrze wydać swoje pieniądze. Za wszelkie propozycje będę bardzo wdzięczny Odświerzam. Edited January 22, 2012 by Trezi Quote
Recommended Posts