piooo91 Posted January 8, 2012 Report Posted January 8, 2012 witam, swego czasu kupiłem fiio e9 do cowona e2 i sennheiserów hd 380 pro. sugerowałem się opiniami tego forum i przyznam, że zestaw tani i grający niemalże zacnie. później sprawiłem sobie e7, klasa jednakże chciałbym przerzucić się na coś głośnogrającego a budżet jako tako na to pozwala. w grę wchodzą tylko głośniki aktywne, mając takie combo fiio kupno wzmacniacza do głośników nie ma sensu, przynajmniej na razie o microlab solo7c słyszałem wiele, a nawet słyszałem je, więc jak na razie to moja opcja cena jaka mnie interesuje to 600 - 700zł, nowe, używane, słucham propozycji pozdrawiam Quote
sz_robert Posted January 8, 2012 Report Posted January 8, 2012 A jaki metraż ma pomieszczenie gdzie będą grały? Quote
sz_robert Posted January 8, 2012 Report Posted January 8, 2012 To 7c od razu sobie możesz odpuścić będą za duże do takiego pokoju. Pomyśl nad 5c lub 6c. Quote
Recommended Posts