Jump to content

Recommended Posts

Posted

Niestety ten użytkownik, od którego kupowałem te panele (jak i inni użytkownicy tegoż forum, były linki wrzucane w "Okazjach z Allegro") miał 6 ostatnich, ja kupiłem 5. Potem jeszcze ktoś kupił ten ostatni. Ale zawsze można spróbować i się wypytać, jego nick: mediagsm_pl

Posted (edited)

Co pare miesięcy dochodzą kolejne martwe strefy na moim panelu. Już nie mogę zmieniać ustawień dnse bo dolnej belki nie da się wysunąć. Nigdzie paneli nie ma, a używkę od kogoś szkoda brać bo znowu zaraz padnie. Mam więc już cegiełkę :}

To już trzecie urządzenie od Samsunga które ma u mnie jakieś problemy. Oj nie ładnie... to chyba nie przypadek ^_^ 5 razy przemyślę jak będę coś od nich kupował.

Edited by umcacz
Posted

Co pare miesięcy dochodzą kolejne martwe strefy na moim panelu. Już nie mogę zmieniać ustawień dnse bo dolnej belki nie da się wysunąć. Nigdzie paneli nie ma, a używkę od kogoś szkoda brać bo znowu zaraz padnie. Mam więc już cegiełkę :}

To już trzecie urządzenie od Samsunga które ma u mnie jakieś problemy. Oj nie ładnie... to chyba nie przypadek ^_^ 5 razy przemyślę jak będę coś od nich kupował.

A nie działa trick, żeby najpierw dotknąć z lewej strony ekranu na tej wysokości gdzie zamierzasz, a potem we właściwym miejscu? U mnie w ten sposób dało się wszystko obsłużyć, z tym, że odstęp między tym "lewym" dotknięciem a normalnym musiał być minimalny, pewnie gdzieś z 0,1s. Nie zawsze się udawało, nawet po dojściu do wprawy.

• Like 1
Posted

Wow działa ten trik! Dzięki!

Jak długo można go tak używać? Nawet jak padnie już cały ekran to ten trik będzie działał ?

Posted (edited)

Z reguły 1/3 ekranu (ta z lewej) działa do końca - jeszcze nie słyszałem o całkowicie uwalonym dotyku. W razie co mam taki działający w 1/3 jakby Ci całkiem padł.

Edited by Perul
Posted

Ja miałem P3 z całym padniętym dotykiem ;) Ponoć uszkodzenia w nich, czyli "martwe strefy" się z czasem powiększają, ale to zapewne zależy od sztuki.

I faktycznie ten opisany wyżej patent działa, sam tak użytkowałem swego czasu Samsunga P3. Choć nie powiem, żeby go przestawić w tryb UMS, to trochę się namęczyłem ;)

• 1 year later...
Posted

Odgrzewam kotleta czy jest szansa dostania wyswietlacza do YP-P3 ,bo przestala dzialac mi czesc wyswietlacza a szkoda mi go zmieniac bo gra naprawde fajnie.