Jump to content

Recommended Posts

Posted

Witam, niedawno nabyłem P3 z uszkodzonym wyświetlaczem (działa na około 50% powierzchni), ale nie potrafię wyjsc z programu, którego wyłącznik znajduje się na zepsutej części ekranu. Reset lub ponowne włączenie nie przynosi efektów, poniewaz załadowaniu plejera program nadal znajduje się na pierwszum planie. Mozliwe że rozwiązanie problemu jest banalne, ale moja cierpliwośc już się wyczerpała. Bardzo proszę o pomoc!

Posted

Narazie nie mam kabla. Jak duża jest pewność, że się uda? Pytam, bo po pierwszym włączeniu odtwarzacza równiez była włączona jakaś aplikacja i radio, ale po wielu trudach udało się to zamknąć, więc sprzedający, który miał dostęp do kabla mógłby to powyłączać.

Posted

Chodziło mi o to, że jak się wyłącza P3 to on się usypia tylko a po jakiejść godzinie chyba hibernuje a wyłącza to chyba w ogóle nie. No i pełny reset jest dopiero po odłączeniu kabla.

• 3 weeks later...
Posted

Witam, niedawno nabyłem P3 z uszkodzonym wyświetlaczem (działa na około 50% powierzchni), ale nie potrafię wyjsc z programu, którego wyłącznik znajduje się na zepsutej części ekranu. Reset lub ponowne włączenie nie przynosi efektów, poniewaz załadowaniu plejera program nadal znajduje się na pierwszum planie. Mozliwe że rozwiązanie problemu jest banalne, ale moja cierpliwośc już się wyczerpała. Bardzo proszę o pomoc!

Jeden paluszek na wyłącznik drugi na działającą część ekranu wciskasz jedncześnie aż do skutku niereagująca część powinna zadziałać.

Posted (edited)

Wydaje mi się że p3 ma reset w miejscu mikrofonu. Zerknij w instrukcji.

edit

support-us.samsung.com/cyber/popup/iframe/pop_troubleshooting_fr.jsp?idx=42454&modelname=YP-P3JCB&modelcode

Edited by mozzarella