Semrat Posted July 10, 2011 Report Share Posted July 10, 2011 Witam.Wczoraj po tym jak player miał zwiechę zrestartowałem go.Gdy potem chciałem go włączyć wyskakiwał napis building i po 2 sec odtwarzacz się wyłącza.Jest wykrywany przez komputer.Ponowne resetowanie przyciskiem nie daje rezultatów.Co można z tym zrobić? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perul Posted July 10, 2011 Report Share Posted July 10, 2011 Wyjmij kartę pamięci i restartuj do skutku - u mnie za którymś razem wreszcie dobrze się uruchomił. Innym wyjściem z sytuacji jest wgranie najnowszego softu (poszukaj na forum, bo na stronie producenta jest dużo starszy) - na nim player wreszcie chodzi tak jak powinien. Co prawda mam z lewej strony pasek kilku pixeli (to zależy od wyświetlacza - są 2 typy) ale moim zdaniem to nieduża cena za stabilność. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Semrat Posted July 12, 2011 Author Report Share Posted July 12, 2011 Problem rozwiązany.Okazało się że bateria była rozładowana.Dziwne bo odtwarzacz był wyłączony a poprzedniego dnia miał 50% baterii.Jakoś dziwnie szybko bateria mi się w nim zużywa, pomimo że nie mam karty pamięci w niej Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dJ_w0jT3k_69_pL Posted August 25, 2011 Report Share Posted August 25, 2011 (edited) Podepnę się pod topic mam soft v001.007.003 a i tak po jakimś czasie się wyłącza a tu moje pytanie na którym sofcie tego nie będzie robiła bo ma grać w kółko parę dni podłączona do gniazdka, jakość dźwięku nie istotna etc żeby tylko grała i się nie wyłączała. Edited August 25, 2011 by montessa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Insect83 Posted October 10, 2011 Report Share Posted October 10, 2011 możesz mieć ustawione auto wyłączanie i przez to problem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts