.ksy Posted April 24, 2011 Report Share Posted April 24, 2011 Ktoś się orientuje jako to tam jest? Czy SRS-300 już dokonały żywota? Jeśli tak na rzecz czego? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
4ndr3 Posted April 24, 2011 Report Share Posted April 24, 2011 Jakieś 2-3 miechy temu pisałem do Vedii czy SRS300 wrócą na sklep i... mnie olali. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
transcend Posted April 24, 2011 Report Share Posted April 24, 2011 Jak 4ndr3 jak możesz tak mówić o tej firmie,w której do niedawna prawie całe forum się kochało oni ciebie nie olali.Odpiszą tobie w najbliższej przyszłości,chyba wiesz o co mi chodzi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zopsesen Posted April 24, 2011 Report Share Posted April 24, 2011 Srsy to kawal dobrych pchel byl. Szkoda ze nie mozna ich juz kupic. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grok Posted April 24, 2011 Report Share Posted April 24, 2011 (edited) Możliwe, że Laberg L100 je wygryzły (jeden z powodów, myślę) Sam wolałem zakupić l100 niż srs300...poza tym uważam, że labergi są bardzo dobre i pewnie bym ich nie zamienił na vedie... Edited April 24, 2011 by Grok Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
selphy Posted April 25, 2011 Report Share Posted April 25, 2011 Niestety L100 obecnie już też nie można kupić. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
.ksy Posted April 25, 2011 Author Report Share Posted April 25, 2011 @4ndr3 - Cóż. Polski oddział zmienia się raczej w dystrybutora i chyba ma jakieś braki kadrowe. Z pewnością od roku nie ma nikogo od komunikacji @transcend - Cóż, teraz VEDIA to juz MIDy i eCzytniki, więc to forum już ich kochać nie może @Grok - Mam nieodparte wrażenie, że VEDIA wygryzła Laberga... peszek. @selphy - Cóż, ciężko coś kupić od nie istniejącej "marki" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomPL Posted April 26, 2011 Report Share Posted April 26, 2011 Ja znalazłem sposób na zdobycie SRS-300 Jakiś miesiąc temu kupiłem na wyprzedaży playera Vedia-B6 - w zestawie m.in. SRS-300 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
transcend Posted May 8, 2011 Report Share Posted May 8, 2011 @4ndr3 - Cóż. Polski oddział zmienia się raczej w dystrybutora i chyba ma jakieś braki kadrowe. Z pewnością od roku nie ma nikogo od komunikacji @transcend - Cóż, teraz VEDIA to juz MIDy i eCzytniki, więc to forum już ich kochać nie może @Grok - Mam nieodparte wrażenie, że VEDIA wygryzła Laberga... peszek. @selphy - Cóż, ciężko coś kupić od nie istniejącej "marki" Ksy-Ksysaku Forum wreszcie oprzytomniało bo wcześniej dawało ci się robić bez mydła Byli tak zapatrzeni w ciebie jak Niemcy w Hitlera i na forum występowała jedna prawda - Twoja Prawda.KSY forum nie kocha Vedi z jednego powodu robi "buble" 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azahiel Posted May 8, 2011 Report Share Posted May 8, 2011 @4ndr3 - Cóż. Polski oddział zmienia się raczej w dystrybutora i chyba ma jakieś braki kadrowe. Z pewnością od roku nie ma nikogo od komunikacji @transcend - Cóż, teraz VEDIA to juz MIDy i eCzytniki, więc to forum już ich kochać nie może @Grok - Mam nieodparte wrażenie, że VEDIA wygryzła Laberga... peszek. @selphy - Cóż, ciężko coś kupić od nie istniejącej "marki" ale produkowane są podobnież dalej Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
transcend Posted May 23, 2011 Report Share Posted May 23, 2011 @4ndr3 - Cóż. Polski oddział zmienia się raczej w dystrybutora i chyba ma jakieś braki kadrowe. Z pewnością od roku nie ma nikogo od komunikacji @transcend - Cóż, teraz VEDIA to juz MIDy i eCzytniki, więc to forum już ich kochać nie może @Grok - Mam nieodparte wrażenie, że VEDIA wygryzła Laberga... peszek. @selphy - Cóż, ciężko coś kupić od nie istniejącej "marki" ale produkowane są podobnież dalej Z tego co pamiętam to ty Azahiel broniłeś marki Vedia przed każdym nie pochlebnym słowem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
yoshi314 Posted June 1, 2011 Report Share Posted June 1, 2011 (edited) z ciekawosci puscilem zapytanie do obecnego product managera vedii, w odpowiedzi na newsletter (tam znalazlem jego namiary mailowe) Rzucilem pytanie o firmware do a10 i znikniecie srs-300 ze sklepu. Odpowiedz dostalem w ciagu niecalej godziny. Witam, Odtwarzacz A10 znajduje się w dalszym ciągu w naszej ofercie, a wsparcie nie zostało wstrzymane, tylko proces wprowadzania zmian może się nieraz trochę przedłużyć. Ostatnia zmiana dotyczyła wprowadzenia nowego rodzaju ekranu, przy którym pojawiał się biały pasek po lewej i problem ten został rozwiązany przez zastosowanie nowego firmware’u. Usunięcie z oferty sklepu słuchawek SRS300 było spowodowane zmianami personalnymi oraz decyzją o wprowadzeniu wersji pudełkowej tych słuchawek. Będą one dostępne już pod koniec czerwca w sprzedaży detalicznej. Pozdrawiam, Mirosław Podolski Product Marketing Manager no coz, czekam z niecierpliwoscia na powrot srs-300. i troche juz sie pogubilem z tym firmware. to jakie jest teraz najnowsze? Edited June 1, 2011 by yoshi314 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bruno63 Posted June 1, 2011 Report Share Posted June 1, 2011 No, no srsy w wersji box, zapowiada się ciekawie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azahiel Posted June 1, 2011 Report Share Posted June 1, 2011 No, no srsy w wersji box, zapowiada się ciekawie razy dwa! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
.ksy Posted June 13, 2011 Author Report Share Posted June 13, 2011 (edited) @transcend - Z pewnością dlatego do dzisiaj A10 jest kupowane przez ludzi, bo od marca 2010 tam nie pracuje To wszystko ja! Nie wiem czy się cieszyć czy płakać... Może kiedyś dotrze do Ciebie, że w stosunku do produktu w kraju takie wymagania jak Ty ma może 50 osób (a co!) a A10 sprzedało się dużo więcej I nie przekręcaj mojego nicka bo to już nawet nie tyle dziecinne co żałosne :/ @yoshi314 - Ciekawe. Nawet bardzo. Choć oszczędzę sobie tłumaczenia dlaczego Edited June 13, 2011 by .ksy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azahiel Posted June 14, 2011 Report Share Posted June 14, 2011 @4ndr3 - Cóż. Polski oddział zmienia się raczej w dystrybutora i chyba ma jakieś braki kadrowe. Z pewnością od roku nie ma nikogo od komunikacji @transcend - Cóż, teraz VEDIA to juz MIDy i eCzytniki, więc to forum już ich kochać nie może @Grok - Mam nieodparte wrażenie, że VEDIA wygryzła Laberga... peszek. @selphy - Cóż, ciężko coś kupić od nie istniejącej "marki" ale produkowane są podobnież dalej Z tego co pamiętam to ty Azahiel broniłeś marki Vedia przed każdym nie pochlebnym słowem. a ja z tego co pamiętam, to żałosnym było Cię słuchać Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wojt_bb Posted June 15, 2011 Report Share Posted June 15, 2011 fajnie, że srsy wrócą, tylko ja i tak byłbym za 2 wersjami: oem i box, a to tylko ze względu na cenę, która za oemy była super, za boxową pewnie wezmą 50zł... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
.ksy Posted June 18, 2011 Author Report Share Posted June 18, 2011 @wojt_bb - Cenę obstawiał bym 39 zł za box. Jak już kiedyś uda im się trafić na rynek... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fructo Posted July 10, 2011 Report Share Posted July 10, 2011 Już 10 dni po końcu czerwca i coś SRS-300 nie widać... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azahiel Posted July 10, 2011 Report Share Posted July 10, 2011 i nie słuchać... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fructo Posted July 10, 2011 Report Share Posted July 10, 2011 I w uchu nie czuć... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azahiel Posted July 10, 2011 Report Share Posted July 10, 2011 w sumie mając mx980 to mi to tam teraz, ale boxowe bym kupił- jakby jeszcze futeralik jakiś był- miodzio Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 24, 2011 Report Share Posted August 24, 2011 a ja właśnie szukam jakiś niedrogich pcheł dla znajomego co słuchał tylko krzaków, srs'y to byłoby to.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
boryc Posted September 10, 2011 Report Share Posted September 10, 2011 (edited) Są już przecież. Sam biorę jedną parę. Edited September 10, 2011 by boryc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
.ksy Posted January 5, 2012 Author Report Share Posted January 5, 2012 Ma ktoś foto w jakim SRS300 są pudełku? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts