aallen Posted March 16, 2011 Report Share Posted March 16, 2011 C512 : tditsr , boryc , Iudex , yoshipl C550 : letallec , mistertwister , Radek229 , emo2000 CS-HP500 : Siekiera , piotrus-g , sheffunio , optymista C550S : marmur , Dirian , Pawlo , kret87 , micky71 C720H : slayerkat , Daniel C , noir7 , Night , matts , Jackzor , beastofmisery CS-HP600 : Gonzales , bruno63 , Q_nik , marcin6666n , Andrewek , Ostah , info_jarek W chwili obecnej trwa sprawdzanie stanów magazynowych i ogólnej ilości. Od tego zależeć będzie przypisanie każdego egzemplarza do poszczególnej osoby. Informacje podawane będą na bieżąco. Kwestia ewentualnego losowania także jest teraz w trakcie rozpatrywania. Kwestia papierów zobowiązujących się do otrzymania i zwrotu słuchawek (jeśli zajdą inne warunki niż w regulaminie) będzie rozwiązana przez podpisanie odpowiedniego dokumentu przy kurierze, ewentualnie w inny sposób. Np. Elektroniczny edit: osoby wyróżnione na zielono zakwalifikowały się do dalszego etapu. Osobom zaznaczonym na czerwono dziękujemy za wzięcie udziału w pierwszej części konkursu, tym samym dostają one do końca Maja 2011 roku, kupon rabatowy 10% na wszystkie produkty marki Cresyn*, oraz nadal będą mogły brać udział w wygraniu nagrody za głosowanie na najlepszą recenzję Zapraszam do dyskusji * Przy ewentualnym zakupie powołać się na "Konkurs 50-Lecie marki Cresyn" Od osób wyróżnionych na kolor zielony bardzo proszę o składanie na moje PW swoich adresów wysyłkowych. Planowane rozpoczęcie wysyłki włącznie z przygotowaniem sprzętu to mniej więcej koniec miesiąca, możliwe że ciut wcześniej Link to comment Share on other sites More sharing options...
boryc Posted March 16, 2011 Report Share Posted March 16, 2011 przepraszam za zamieszanie, miałem odwołać głos wczoraj, ale zapomniałem o tym, muszę zrezygnować - niestety nadmiar obowiązków nie pozwoli mi na ogarnięcie słuchawek i napisanie recenzji w przeciągu tygodnia, w związku z tym zwalniam swoje miejsce. domyślam się, że wskoczy na nie @tditsr Link to comment Share on other sites More sharing options...
aallen Posted March 16, 2011 Author Report Share Posted March 16, 2011 Zanotowane. Link to comment Share on other sites More sharing options...
boryc Posted March 16, 2011 Report Share Posted March 16, 2011 tym samym dostają one do końca Maja 2011 roku, kupon rabatowy 10% na wszystkie produkty marki Cresyn* czy da się to połączyć z kuponem rabatowym dającym 25% zniżkę? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jackzor Posted March 16, 2011 Report Share Posted March 16, 2011 Będzie możliwość odbioru słuchaweczek w salonie w Warszawie? Paradoksalnie to dla mnie wygodniejsze niż dostawa kurierska Link to comment Share on other sites More sharing options...
aallen Posted March 16, 2011 Author Report Share Posted March 16, 2011 Z kwestią odbiorów osobistych nie powinno być problemów jednakże każdy zostanie poinformowany o tym przed samym etapem wysyłek Link to comment Share on other sites More sharing options...
marmur Posted March 16, 2011 Report Share Posted March 16, 2011 (edited) Do Paryza ktos mi to wysle? Ew bede w krk ok.7 kwietnia i moge wziasc sluchawki na 10dni max. to moglbym wtedy te sluchawki przetestowac i zostawil w krk, do tego czasu ktos inny moglby skorzystac. Jakie ramy czasowe ma konkurs, do kiedy myslisz ze wplyna wszystkie recenzje i bedzie mozna zaczac glosowanie? Edited March 17, 2011 by marmur Link to comment Share on other sites More sharing options...
marmur Posted March 17, 2011 Report Share Posted March 17, 2011 Nadal oczekuje odpowiedzi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
aallen Posted March 17, 2011 Author Report Share Posted March 17, 2011 Niestety nie wiem czy wysyłka za granice będzie możliwa. Ba, nawet nikt nie brał podejrzewam tego pod uwagę. Skomplikowała się sytuacja wiec poniewaz koło 7 kwietnia, ewentualnie ciut po były planowane już składanie recenzji na forum tak wiec muszę się dokładnie dowiedzieć Link to comment Share on other sites More sharing options...
marmur Posted March 17, 2011 Report Share Posted March 17, 2011 (edited) Niestety nie wiem czy wysyłka za granice będzie możliwa. Ba, nawet nikt nie brał podejrzewam tego pod uwagę. Skomplikowała się sytuacja wiec poniewaz koło 7 kwietnia, ewentualnie ciut po były planowane już składanie recenzji na forum tak wiec muszę się dokładnie dowiedzieć Jak chcesz to potrafisz; moglbym wziasc sluchawki 5 kwietnia oddac tydzien pozniej, bede w Krk takze jakby byly tam w sklepie to mysle ze nie byloby problemu. Recka moze powstac nawet bez mojego udzialu w konkursie, po prostu mam ochote sprawdzic te sluchawki. Jak sie dowiesz daj mi znac na priv i tyle. Edited March 17, 2011 by marmur Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iudex Posted March 18, 2011 Report Share Posted March 18, 2011 Spore zaskoczenie, że zostałem wybrany Dźwięk jaki oferują CAL! jest znany wielu, a więc skuszę się na porównanie. Jeśli nie, to najwyżej do Senków HD202, bo są podobne cenowo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
piotrus-g Posted March 18, 2011 Report Share Posted March 18, 2011 Ja cie... a ja nie mam takiego fajnego wyróżnienia pod avatarem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bruno63 Posted March 18, 2011 Report Share Posted March 18, 2011 tysz nie mam, jestem oburzony tym faktem! :DD Link to comment Share on other sites More sharing options...
sheffunio Posted March 18, 2011 Report Share Posted March 18, 2011 Foch! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tditsr Posted March 18, 2011 Report Share Posted March 18, 2011 A ja mam, hyhy Link to comment Share on other sites More sharing options...
slayerkat Posted March 18, 2011 Report Share Posted March 18, 2011 ja też chce to mieć Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iudex Posted March 18, 2011 Report Share Posted March 18, 2011 Chcieć to sobie możecie W sumie - tydzień to mało trochę Link to comment Share on other sites More sharing options...
bruno63 Posted March 18, 2011 Report Share Posted March 18, 2011 nie przejmujmy się bracia, to wyróżnienie dostali Ci najsłabsi, aby czuli się pewniej 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
aallen Posted March 18, 2011 Author Report Share Posted March 18, 2011 spokojnie. Kazdy dostanie. Wyroznienie konkursu Sonusa tez. Musze jednak to ogarnac, bo po prostu nie zdązylem Link to comment Share on other sites More sharing options...
tditsr Posted March 18, 2011 Report Share Posted March 18, 2011 Konkurs Sonusmobile jest/był ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dirian Posted March 18, 2011 Report Share Posted March 18, 2011 Uuu widzę, że mnie wybrano. Chyba jednak też będę musiał zrezygnować, bo szykuje mi się kilkudniowy wyjazd w najbliższym czasie, o którym dowiedziałem się wczoraj, więc mogą być problemy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
slayerkat Posted March 18, 2011 Report Share Posted March 18, 2011 no i jest:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
marmur Posted March 18, 2011 Report Share Posted March 18, 2011 a ja nie mam Link to comment Share on other sites More sharing options...
slayerkat Posted March 19, 2011 Report Share Posted March 19, 2011 już mamy wszyscy, moderator nie śpi by nas uszczęśliwić Link to comment Share on other sites More sharing options...
sheffunio Posted March 19, 2011 Report Share Posted March 19, 2011 (edited) Konkurs Sonusmobile jest/był ? http://forum.mp3store.pl/topic/71180-konkurs-swiateczny-sonus-mobile/ Jest wyróżnienie jest impreza. Edited March 19, 2011 by sheffunio Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts