KuczDogg Posted December 9, 2010 Report Posted December 9, 2010 Witam, jak w temacie mam problem ze sterownikami :-/ jestem szczęśliwym posiadaczem Samsung-a P2 8gb już 3 lata współpracuje ze mną i wszystko jest okej, niestety po zformatowaniu komputera nie mogę się podłączyć z odtwarzaczem gdyż zapodziała mi się gdzieś płytka :-( i tutaj moja prośbą czy nie miał by ktoś lub czy nie wie ktoś gdzie mogę ściągnąć sterowniki do swojego odtwarzacza :-/ Quote
KuczDogg Posted December 9, 2010 Author Report Posted December 9, 2010 www.samsung.com.pl właśnie problem w tym że chyba źle szukam bo nie mogę znaleźć :-/ bo wszystko co tylko tam znalazłem dotyczącego p2 ściągnąłem i to co się dało zainstalowałem i dalej nic :-/ Quote
sheffunio Posted December 9, 2010 Report Posted December 9, 2010 Grajek reaguje na połączenie pc? Sprawdź menedżer urządzeń czy sterowniki zainstalowały się poprawnie. Masz service pack 2? 1 Quote
KuczDogg Posted December 9, 2010 Author Report Posted December 9, 2010 to jest tak na samsung.com.pl nie znalazłem sterowników tylko program Emodio i media studio inne pliki to aktualizacje softu do mp4 i instrukcje :-/ grajek pokazuje że jest podłączony po czym tylko się ładuje, komputer natomiast pokazuje że jest niezainstalowane urządzenie do którego nie mam płytki z softem :-/ chyba że to tylko emodio kurcze nie wiem bo przez te 3 lata mi wszystko ładnie działało ale miałem płytkę :-/ szukam jej od tygodnia i normalnie jak na złość ją gdzieś wcięło :-/ widzę że Ty też masz p2 nie mógł byś tego co masz na płycie cd skopiować i wrzucić na przeklej czy coś ?? Quote
sheffunio Posted December 10, 2010 Report Posted December 10, 2010 Spróbuj dodać nowe urządzenie przez menedżer. Pisałeś o formacie muszisz mieć zainstalowany service pack2 oraz wmp 10. Niestety nie mogę skopiować płyty zresztą nigdy jej nie używałem. 1 Quote
KuczDogg Posted December 10, 2010 Author Report Posted December 10, 2010 dzięki wielkie :-D przez to wszystko nie zwróciłem uwagi że nie mam media playera 10 zainstalowanego :-D eh jak to czasem bywa xD najłatwiejsze rozwiązania są zaskoczeniem :-D a jeszcze pytanie za 100 punktów skąd mogę ściągnąć podstawowe aplikacje ?? tzn. metro i 3/4 gry chyba były xD Quote
sheffunio Posted December 10, 2010 Report Posted December 10, 2010 W tym temacie na forum abi znajdziesz gry itp; 1 Quote
Recommended Posts