maciej76 Posted September 22, 2010 Report Posted September 22, 2010 Jak meet w wawie nie wypali to zawitam do Was, mam nadzieje ze przygarnicie swierzaka? Na piwo oczywiscie sie pisze, nawet 2, tylko frytki do tego. Quote
CruelMagpie Posted September 28, 2010 Report Posted September 28, 2010 Hmm, jakieś konkretniejsze info (miejsce/czas), chętnie bym wpadł, zobaczył fiio i w ogóle poznał kogoś kto nie słucha na stockach od nokii... Tylko, że uniwerek mnie zawezwał, siłą rzeczy muszę wiedzieć z jakich zajęć mam uciec. Quote
Moderator kurop Posted September 29, 2010 Author Moderator Report Posted September 29, 2010 Jako że ekipa z Łodzi wymięka to myśle że nie ma co się spieszyć i godzinka 16 w Rynku pod pręgierzem będzie ok. W zależności ile osób wpadnie pójdziemy albo do mnie albo do jakiegos cichego lokalu. Jeszcze zobaczymy do którego. Z uni daleko nie będziesz miał W razie czego jakbyś miał dojść później to dzwoń na 515 161 669 to numer sklepu we Wrocławiu a telefon mam prawie zawsze przy sobie Fiio E7 nie będzie, nie zdąży dojechać, będzie na następnym meecie. Za to jako alternatywa będzie udac i icon mobile od nuforce. Jak dobrze pójdzie to jeszcze jeden DAC ktorego nie znacie ale to niespodzianka i nie wiem na 100% czy wypali Quote
CruelMagpie Posted September 29, 2010 Report Posted September 29, 2010 (edited) Ja dziennikarstwo więc wydział mam przy grunwaldzie ;P Ale daleko to to nie jest Postaram się spiąć i wpaść oczywiście- na 80% będę Edit: Panowie, nie wiem czy pręgierz to najlepszy pomysł w tę sobotę, ponieważ mają nam zafundować jakiś marsz wyzwolenia konopii- może być zamieszanie i tłok Edited September 29, 2010 by CruelMagpie Quote
Moderator kurop Posted September 30, 2010 Author Moderator Report Posted September 30, 2010 zawsze możemy sie przyłączyć Przyjechała dzisiaj paczka od Sonusa Posłuchałem trochę niewygrzanych a-jays three i t-jays two. Te słuchawki trzeba przesłuchać. Coś mi sie zdaje że szykuje się nowy hit na forum. W przypadku a-jays jestem wręcz pewny że tak się stanie. Quote
Sonus Mobile Posted October 1, 2010 Report Posted October 1, 2010 Przyjechała dzisiaj paczka od Sonusa Posłuchałem trochę niewygrzanych a-jays three i t-jays two. Te słuchawki trzeba przesłuchać. Coś mi sie zdaje że szykuje się nowy hit na forum. W przypadku a-jays jestem wręcz pewny że tak się stanie. Jeszcze raz w tym miejscu dziękuję za zaproszenie na spotkanie we Wrocławiu - żałuję, że nie mogłem przywieźć sprzętu osobiście. W rzeczonej paczce znajdują się: - Sleek Audio SA1, SA6 i moduł bezprzewodowy SA-W1 - Phonak Audeo PFE 112 - Jays q-JAYS, d-JAYS, j-JAYS, a-JAYS Three i t-JAYS Two - Hisoundaudio Rocoo-A i Rocoo-B (ze znajdującymi się w zestawie słuchawkami dousznymi PAA-1 i dokanałowymi PAA-1s) Zapraszam do odsłuchów :-) Quote
D@rkSid3 Posted October 4, 2010 Report Posted October 4, 2010 Obowiązkowo sprawdźcie pchełki od rocoo. Quote
robertos Posted November 24, 2010 Report Posted November 24, 2010 Witam. Chciałem się dowiedzieć jak wyglądają takie meet'y? Nigdy nie byłem na żadnym a chciałbym gdzieś dobrać jakieś słuchawki nauszne w przedziale 300-400 zl do swojego J3 (np odsłuchać HD380). Quote
Moderator kurop Posted November 24, 2010 Author Moderator Report Posted November 24, 2010 jak chcesz odsłuchać hd380 to wpadnij do mnie do mp3store z tym że są nie wygrzane a meety we Wro póki co wyglądają tak że zbieramy sie w ustalonym miejscu i wpadamy do mnie do domu i bawimy sie sprzetem, pijemy piwko itp itd moze wkrotce bedzie cos wiekszego poki co w kilka osob mozna sobie na to pozwolic Quote
robertos Posted November 24, 2010 Report Posted November 24, 2010 trochę lipa, że są jeszcze nie wygrzane. chciałem sobie porównać kilka modeli w przedziale 300-400 zł bo sam nie wiem czego szukam:) Quote
Pchemj Posted December 3, 2010 Report Posted December 3, 2010 Hej Jako że jestem z Wrocławia chętnie bym dołączył do meetów ;p Kusi piwko + wspólne odsłuchy Z tego co widzę to wczoraj był, kiedy szykuje się jakiś naastępny? Pozdri Quote
Moderator kurop Posted December 3, 2010 Author Moderator Report Posted December 3, 2010 wczoraj?? i ja o tym nie wiem? Quote
Pchemj Posted December 3, 2010 Report Posted December 3, 2010 tak, 02 aktualne, żadnych zmian Wydawało mi się że chodzi o drugi grudnia, widać się myliłem Quote
Moderator kurop Posted December 3, 2010 Author Moderator Report Posted December 3, 2010 2 października Quote
Recommended Posts