Jump to content
Promocja Audio Video Show 2024 ×
Fotorelacja Audio Video Show 2024 HiFiPRO i MP3Store ×

Recommended Posts

• Moderator
Posted

Pochwalony.

Jest plan... robimy meet. Pytanie tylko kiedy.

Bardzo wstępnie z Rastą i Pasiastym ustawiliśmy sie na ostatni weekend września/pierwszy weekend października. Co wy na to?

Swoją obecność zapowiedział też Imbecyl więc do przesłuchania będa fischerki oraz mee, ja będę miał na pewno sprzęt ze sklepu, do tego DAC'i od NuForce - icon mobile oraz icon udac, zobaczymy co jeszcze, spróbuję zorganizować słynny karton cresynów.

Ekipa z ŁDZ również ma w planach się pojawić. Będzie nam bardzo miło :)

Jest szansa, że akurat w jednym z tych terminów będę miał możliwość przenocowania kogoś, ale póki co nic nie obiecuję. Jak będę coś wiedział na ten temat (około weekendu) to dam znać.

Chętnych proszę o posta z informacją. Zrobimy listę.

heineken.gif

• Moderator
Posted

spotkanie ustalone na pierwszy weekend października

miejsce i godzina do ustalenia

• Moderator
Posted

fajnie, proponuję po spotkaniu jakieś piwko, imprezke łotewer

@bike rider - sie nie pytaj tylko wpadaj :D

Posted (edited)

dobrze, przepraszam :P

A kierowca nie będzie sam, bo ja tez nie pije. A poza tym chyba będę rowerkiem. :D

Edited by bike rider
Posted

Wrocław zaprasza na degustacje ...piwa, a w przerwach moze cos się posłucha :D

• Moderator
Posted

Chciałem załatwic sponsoring z heinekena ale coś nie chca sie odezwać <rotfl>

a tak w ogóle to chciałem się pochwalić że zanabywam drogą kupna hd438 może dam komuś dotknąć :D

• Moderator
Posted

spoko załatwi się, tak myślę

z newsow:

będzie najprawdopodobniej fiio e7

będą na pewno klipsch x1m

zobaczymy co jeszcze...

Posted
będzie najprawdopodobniej fiio e7

będą na pewno klipsch x1m

Ale czad! A co z ImBecylem? Dałoby radę załatwić Fischer Audio DBA-02?

• Moderator
Posted

pojawiła się opcja przyspieszenia meetu o tydzień, co wy na to?

imbecyl ma być jeżeli meet bedzie za 2 tygodnie, niestety nie wiem czy bedzie miał wyżej wymieniony model

Posted (edited)

Ja jestem za. Im wcześniej tym lepiej. Ale i tak priorytetem są ludzie. Trzeba się tak zgrać, żeby było nas jak najwięcej. Mimo wszystko sobota 25.09 mi pasi :lol:

////// edit ////////

Poprawka, nie będę mógł 25.09... sorki za zamieszanie. W związku z tym, że od propozycji kuropa nikt nie napisał, że mu pasuje wcześniej to chyba zostawiamy datę późniejszą, czyli 02.10. PASI?

Edited by Pasiasty
  • Moderator
Posted

hd438 przyjechały, pierwsze wrażenie co za kupa, jakie prądożerne, podpiąłem pod lapka, ale sypią górą, łer iz da bejs...

Żeby było śmieszniej bardzo szybko łapią przestery, rzekłbym nawet że szybciej niz porta pro.

Minęły 3 godziny, w międzyczasie rozkminiłem że moja nowa e2 ma blokadę głośności i usunąłem ją. Znowu zakładam na uszy, słuchawki zupełnie inne, pojawiła się spora przestrzeń w dźwięku, stał sie pełny, naturalny, słuchawki zaczęły grać. Całe szczęście bo mówiąc wprost trochę sie obsrałem że kupiłem taki shit.

Coraz bardziej mi sie podobają, mam nadzieję że góra sie uspokoi i basik nabierze jeszcze większego wigoru. Zobaczymy... zapowiadają sie nieźle.

Do przyszłej soboty powinny się trochę wygrzać.

Info dot. meetu

Jutro będę próbował zorganizować sprzęt niespodziankę na meet, coś czego sie nie spodziewacie. Zobaczymy czy wyjdzie. Uprzedzając pytania: nie, nie są to panie gościnne w kroczu, ani koks.

2 szybkie pytania do uczestników:

- ma ktoś j3 i weźmie ze sobą? Jedyna sztuka którą mamy we Wro jest aktualnie w serwisie a fajnie by było gdyby można było posłuchać...

- macie jakieś specjalne życzenia co do sprzętu z mp3s który chcecie przesłuchać, pomacać, pobawić się?