Moderator kurop Posted September 15, 2010 Moderator Report Posted September 15, 2010 Pochwalony. Jest plan... robimy meet. Pytanie tylko kiedy. Bardzo wstępnie z Rastą i Pasiastym ustawiliśmy sie na ostatni weekend września/pierwszy weekend października. Co wy na to? Swoją obecność zapowiedział też Imbecyl więc do przesłuchania będa fischerki oraz mee, ja będę miał na pewno sprzęt ze sklepu, do tego DAC'i od NuForce - icon mobile oraz icon udac, zobaczymy co jeszcze, spróbuję zorganizować słynny karton cresynów. Ekipa z ŁDZ również ma w planach się pojawić. Będzie nam bardzo miło Jest szansa, że akurat w jednym z tych terminów będę miał możliwość przenocowania kogoś, ale póki co nic nie obiecuję. Jak będę coś wiedział na ten temat (około weekendu) to dam znać. Chętnych proszę o posta z informacją. Zrobimy listę. Quote
WojtekC Posted September 15, 2010 Report Posted September 15, 2010 Łódź się pisze - Azahiel, Kasza, Roni, Aaleen no i ja Quote
Moderator kurop Posted September 16, 2010 Author Moderator Report Posted September 16, 2010 spotkanie ustalone na pierwszy weekend października miejsce i godzina do ustalenia Quote
Pasiasty Posted September 16, 2010 Report Posted September 16, 2010 Czadowo, ja też będę. Pierwsza sobota października wypada na 2- go, wieć to będzie chyba nasza docelowa data. Quote
Moderator kurop Posted September 16, 2010 Author Moderator Report Posted September 16, 2010 fajnie, proponuję po spotkaniu jakieś piwko, imprezke łotewer @bike rider - sie nie pytaj tylko wpadaj Quote
WojtekC Posted September 16, 2010 Report Posted September 16, 2010 Aza ty jako kierowca nie pijesz chyba że Aallena namówimy Quote
Dzondry Posted September 16, 2010 Report Posted September 16, 2010 (edited) dobrze, przepraszam A kierowca nie będzie sam, bo ja tez nie pije. A poza tym chyba będę rowerkiem. Edited September 16, 2010 by bike rider Quote
WojtekC Posted September 16, 2010 Report Posted September 16, 2010 Jeden browar to nie picie. No chyba że kierowca. Quote
Moderator kurop Posted September 16, 2010 Author Moderator Report Posted September 16, 2010 hmmm a kto powiedział że jeden Quote
majrek Posted September 16, 2010 Report Posted September 16, 2010 zmieńcie nazwe tematu na "wrocławski melanż" bo wprowadza ludzi w błąd . Quote
WojtekC Posted September 17, 2010 Report Posted September 17, 2010 Wrocław zaprasza na degustacje ...piwa, a w przerwach moze cos się posłucha Quote
Moderator kurop Posted September 17, 2010 Author Moderator Report Posted September 17, 2010 Chciałem załatwic sponsoring z heinekena ale coś nie chca sie odezwać <rotfl> a tak w ogóle to chciałem się pochwalić że zanabywam drogą kupna hd438 może dam komuś dotknąć Quote
Pasiasty Posted September 17, 2010 Report Posted September 17, 2010 No to wysiedź je do tego czasu. Trzeba im ciepła domowego ogniska, nie zaniedbaj! Quote
Moderator kurop Posted September 17, 2010 Author Moderator Report Posted September 17, 2010 spoko załatwi się, tak myślę z newsow: będzie najprawdopodobniej fiio e7 będą na pewno klipsch x1m zobaczymy co jeszcze... Quote
Pasiasty Posted September 19, 2010 Report Posted September 19, 2010 będzie najprawdopodobniej fiio e7będą na pewno klipsch x1m Ale czad! A co z ImBecylem? Dałoby radę załatwić Fischer Audio DBA-02? Quote
Moderator kurop Posted September 19, 2010 Author Moderator Report Posted September 19, 2010 pojawiła się opcja przyspieszenia meetu o tydzień, co wy na to? imbecyl ma być jeżeli meet bedzie za 2 tygodnie, niestety nie wiem czy bedzie miał wyżej wymieniony model Quote
Pasiasty Posted September 21, 2010 Report Posted September 21, 2010 (edited) Ja jestem za. Im wcześniej tym lepiej. Ale i tak priorytetem są ludzie. Trzeba się tak zgrać, żeby było nas jak najwięcej. Mimo wszystko sobota 25.09 mi pasi ////// edit //////// Poprawka, nie będę mógł 25.09... sorki za zamieszanie. W związku z tym, że od propozycji kuropa nikt nie napisał, że mu pasuje wcześniej to chyba zostawiamy datę późniejszą, czyli 02.10. PASI? Edited September 21, 2010 by Pasiasty Quote
Moderator kurop Posted September 21, 2010 Author Moderator Report Posted September 21, 2010 z mojej strony jak najbardziej tak Quote
Dzondry Posted September 21, 2010 Report Posted September 21, 2010 (edited) Mi tez pasuje. Edited September 21, 2010 by bike rider Quote
Moderator kurop Posted September 22, 2010 Author Moderator Report Posted September 22, 2010 hd438 przyjechały, pierwsze wrażenie co za kupa, jakie prądożerne, podpiąłem pod lapka, ale sypią górą, łer iz da bejs... Żeby było śmieszniej bardzo szybko łapią przestery, rzekłbym nawet że szybciej niz porta pro. Minęły 3 godziny, w międzyczasie rozkminiłem że moja nowa e2 ma blokadę głośności i usunąłem ją. Znowu zakładam na uszy, słuchawki zupełnie inne, pojawiła się spora przestrzeń w dźwięku, stał sie pełny, naturalny, słuchawki zaczęły grać. Całe szczęście bo mówiąc wprost trochę sie obsrałem że kupiłem taki shit. Coraz bardziej mi sie podobają, mam nadzieję że góra sie uspokoi i basik nabierze jeszcze większego wigoru. Zobaczymy... zapowiadają sie nieźle. Do przyszłej soboty powinny się trochę wygrzać. Info dot. meetu Jutro będę próbował zorganizować sprzęt niespodziankę na meet, coś czego sie nie spodziewacie. Zobaczymy czy wyjdzie. Uprzedzając pytania: nie, nie są to panie gościnne w kroczu, ani koks. 2 szybkie pytania do uczestników: - ma ktoś j3 i weźmie ze sobą? Jedyna sztuka którą mamy we Wro jest aktualnie w serwisie a fajnie by było gdyby można było posłuchać... - macie jakieś specjalne życzenia co do sprzętu z mp3s który chcecie przesłuchać, pomacać, pobawić się? Quote
WojtekC Posted September 22, 2010 Report Posted September 22, 2010 Kurop na czym stanęło - nadal 02??? Wcześniej sie nie wykuruję. Quote
Moderator kurop Posted September 22, 2010 Author Moderator Report Posted September 22, 2010 tak, 02 aktualne, żadnych zmian Quote
Recommended Posts