wujeksam Posted July 9, 2010 Report Posted July 9, 2010 (edited) Poprzednio miałem ep-630-początkowo dźwięk mi sie podobał jednak po dłuższym okresie za dużo basu potem philips she 9500 które niestety zgubiłem niedawno,dosyć słaba izolacja dziewiek ok ale czegos brakowało, dynamiki? sam nie wiem Oczekiwania -dźwiek zbalansowany, nie chciałbym by jedno pasmo zbytnio dominowało nad reszta -izolacja -muzyka-w zasadzie wszystko (wyłączając muzyke klasyczną) Czytałem różne recenzje, znalazłem nuforce ne-6 jednak z recenzji wynikia że są to słuchawki raczej basowe, jest jakas alternatywa dla nich? budżet 150zł ale słuchawki nie musza być nowe jeśli naprawdę warto mogę trochę dołożyć Edited July 9, 2010 by wujeksam
4ndr3 Posted July 9, 2010 Report Posted July 9, 2010 No to klasycznie nie wiadomo na czym Autorze słuchać planujesz... na czym? A z tego co widzę to jak tu komuś NuForce nie odpowiadały to od razu polecano mu ADDIEM i był zadowolony...
Quake Posted July 9, 2010 Report Posted July 9, 2010 Mało było tematów na forum? Użyj wyszukiwarki...
Dirian Posted July 9, 2010 Report Posted July 9, 2010 Ja kupiłem sobie niedawno ADDDIEM, bo się przestraszyłem, że NE-6 będą za mocno basowa, nawet z Touchem. I jestem z nich bardzo zadowolony, grają podobnie do moich KSC-75, które bardzo lubię.
exist95 Posted July 9, 2010 Report Posted July 9, 2010 A ja zamówiłem sobie na amerykańskim ebay'u Head-Direct RE2 za jakieś 150 zł. Wnioskując z recenzji grają naturalnie. Jak przyjdą to może napisze coś o nich.
Quake Posted July 9, 2010 Report Posted July 9, 2010 Prosto od producenta masz RE2 za 117 zł (87 zł słuchawki, ~30 zł za wysyłkę), przepłaciłeś.
wujeksam Posted July 9, 2010 Author Report Posted July 9, 2010 narazie będe słcuhal na sandisk m240 ale niedługo planuje kupić cos lepszego o wiekszej pojemnosci szukałem, szukałem i chyba rzeczywiscie wezme ADDIEM, szkoda tylko ze nie mam możliwości wczesniejszego ich posłuchania
Recommended Posts