Zrogi Posted July 7, 2010 Report Posted July 7, 2010 Witam Stałem się posiadaczem e444. Planuję zakup słuchawek dousznych do biegania. Czytałem sporo dobrego o EX 500 ale cena mnie po prostu zniszczyła. Mam prośbę o doradzenie jakiś słuchawek do 150 PLN. Słucham jazzu , rocka czasem popu więc wszystkiego po trochu. zależy mi na głębokim basie. pozdrawiam Zrogi
Dirian Posted July 7, 2010 Report Posted July 7, 2010 Słuchawki dokanałowe i bieganie trochę się wykluczają, ze względu na efekt mikrofonowy, który przy bieganiu jest bardzo duży w przypadku większości (wszystkich?) dokanałówek. Aha - EX500 są dokanałowe, a nie douszne
Zrogi Posted July 7, 2010 Author Report Posted July 7, 2010 Czyli douszne i najlepsze do tej kwoty co podałem do tego playera
Dirian Posted July 7, 2010 Report Posted July 7, 2010 Z kolei douszne mogą wypadać z ucha przy bieganiu. Nie lepiej pomyśleć o nausznych? Np. takie KOSS KSC-75 bardzo dobrze trzymają się ucha, nawet podczas biegania (testowałem kilka razy). A i jakością dźwięku przewyższają większość słuchawek do 200 zł.
Zrogi Posted July 7, 2010 Author Report Posted July 7, 2010 hyhy no to właśnie przysłałeś do mnie bogów chaosu i zepsułeś moją koncepcję pewnie słusznie bo tu jestem laikiem. Nauszne mam CLA! ale do bieganie się nie nadaje Dla porównania poleć coś dousznego bo czasem w pracy sobie słucham a tam przy biurku nie usiąde w hełmofonach bo będą się na mnie dziwnie patrzeć
Dirian Posted July 7, 2010 Report Posted July 7, 2010 Dousznego niestety nic nie polecę, bo nie miałem do czynienia z takimi słuchawkami, prócz tych dodawanych do ipoda i kilku innych z kategorii "za 5 złotych" , więc musisz poczekać na kogoś bardziej obeznanego w tym temacie. Ale jak już mówiłem - jeżeli chcesz mieć słuchawki do biegania to kup te KSC-75, szczególnie, że kosztują połowę Twojego budżetu, więc powinno starczyć w razie czego jeszcze na jakieś douszne do pracy
Arthass Posted July 7, 2010 Report Posted July 7, 2010 Może ADDIEM? Ten soniak gra bardzo gęsto i basowo. Do tej kwoty przychodzą mi na myśl jedynie ADDIEM, RE2 lub ostatecznie SM PL30
Recommended Posts