Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Mój odtwarzacz Sandisk Sansa Clip 2 Gb, słucham hip-hopu.

Które słuchawki będą lepsze Sound Magic PL12 czy PL18 chyba, że polecicie coś innego w podobnej cenie.

Edited by emj
Posted

PL11 i tylko one. Uwierz.

Było tu mnóstwo opinii że PL11+Clip to zamuła i przelew basu. Osobiście takiego czegoś nie sprawdzałem ale PL11 serio są basowe. Do elektroniki i rapu się nada (lepiej, gorzej ale się nada) ale do szczegółowej muzyki to już może być średnio fajnie. Z iPodem, z Cowonem E2 owszem, PL11 gra fajnie... ale jak z Clipem który jest ciepłym grajkiem to już może być niefajnie.

Posted (edited)

PL11 i tylko one. Uwierz.

Było tu mnóstwo opinii że PL11+Clip to zamuła i przelew basu. Osobiście takiego czegoś nie sprawdzałem ale PL11 serio są basowe. Do elektroniki i rapu się nada (lepiej, gorzej ale się nada) ale do szczegółowej muzyki to już może być średnio fajnie. Z iPodem, z Cowonem E2 owszem, PL11 gra fajnie... ale jak z Clipem który jest ciepłym grajkiem to już może być niefajnie.

Edit: Usuńcie jedno, nie wiem czemu zdublował. ;)

Edited by 4ndr3
Posted

Clip nie jest az tak cieply. Z PL12 hip-hopu nie dalo sie na nim sluchac, bas byl poprostu za slaby, bardzo slaby. Dlatego jestem pewien, ze PL11 z clipem stworzylyby swietny duet. A PL18 mozesz odrazu odrzucic, jesli sa zimniejsze od PL12 to bys je odrzucil po paru minutach.

Posted (edited)

Witam!

Zeby nie zakladac kolejnego watku.

Mam Irivera T60 niestety po prawie dwu latach delikatnego uzytkowania Panasonici RP-HJE200 koncza swoj zywot, z ktorych bylem dosc zadowolony.

Widze obecnie polecane sa sluchawki Soundmagic. Slucham raczej "wszystkiego", wiec raczej cos co gra neutralnie caly pasmem nie lupiac tylko basem w uszy. Chce, zeby sluchawki pograly kolejne lata nawet jak zmienie playera, wiec PL11 PL12/18 beda wystarczajace?

Edited by spamic
Posted

Również szukam czegoś w tej cenie. Jednak z tego powodu:

wiec raczej cos co gra neutralnie caly pasmem nie lupiac tylko basem w uszy.

odrzuciłem na wstępie PL11. I teraz zastanawiam się między Soundmagic PL12, PL18 a Meelectronics M2. Szukam kogoś, kto słuchał tych trzech modeli i potrafi coś o nich powiedzieć.

Na korzyść M2 przemawia wytrzymały kabel. Tylko czy nie jest on zbyt sztywny?

• Create New...

Important Information

Register to have access to community resources. Forum rules Terms of Use and privacy anc cookies policy Privacy Policy