Jump to content

Recommended Posts

Posted

Szukam dużych nausznych słuchawek, po paru godzin czytania recenzji wytypowałem 2 pary słuchawek, zastanawiam się między Audio-Technica ATH-T300 a JVC HA-RX 700

Duzo pozytywnych informacji jest słuchawkach JVC jeżeli chodzi o te 2gie słuchawki to ciężko cokolwiek znaleźć na zagranicznych serwisach, choć jak mi się wydaje firma audio-technica przewyższa JVC.

Dlatego mam dylemat albo kierować się ilością dobrych opinii albo wybrać lepszą markę.

Słuchawki mają mi służyć do oglądania filmów grania i słuchania muzyki na PC

Posted

Nie słuchałem żadnego z tych modeli, ale przy wyborze odradzam kierowanie się samą marką. Najbardziej znanym i lubianym markom jak AKG, Sennheiser, Denon, Shure czy choćby ATH i JVC zdarzają się modele lepsze jak i gorsze i z różnym stosunkiem jakości do ceny, więc raczej patrz na konkretny model niż producenta. W tej cenie ciekawe są jeszcze polecane przez majkela HD 438 (recenzja do przeczytania na forum).

Posted

Szukam dużych nausznych słuchawek, po paru godzin czytania recenzji wytypowałem 2 pary słuchawek, zastanawiam się między Audio-Technica ATH-T300 a JVC HA-RX 700

Duzo pozytywnych informacji jest słuchawkach JVC jeżeli chodzi o te 2gie słuchawki to ciężko cokolwiek znaleźć na zagranicznych serwisach, choć jak mi się wydaje firma audio-technica przewyższa JVC.

Dlatego mam dylemat albo kierować się ilością dobrych opinii albo wybrać lepszą markę.

Słuchawki mają mi służyć do oglądania filmów grania i słuchania muzyki na PC

RX700 - dzwiekowo porownywane sa do A700 [czy tez A900 - nie pamietam juz dokladnie] ze stajni Audio Techniki - wiec tak "czysto" teoretycznie T300 nie powinny byc dla JVC konkurencja. Teraz troche z innej beczki w jakiej muzie mialy by sie owe RX700 realizowac ?

• Create New...

Important Information

Register to have access to community resources. Forum rules Terms of Use and privacy anc cookies policy Privacy Policy