pestkapomaranczy Posted July 6, 2010 Report Posted July 6, 2010 Szukam dużych nausznych słuchawek, po paru godzin czytania recenzji wytypowałem 2 pary słuchawek, zastanawiam się między Audio-Technica ATH-T300 a JVC HA-RX 700 Duzo pozytywnych informacji jest słuchawkach JVC jeżeli chodzi o te 2gie słuchawki to ciężko cokolwiek znaleźć na zagranicznych serwisach, choć jak mi się wydaje firma audio-technica przewyższa JVC. Dlatego mam dylemat albo kierować się ilością dobrych opinii albo wybrać lepszą markę. Słuchawki mają mi służyć do oglądania filmów grania i słuchania muzyki na PC
Syntax Posted July 6, 2010 Report Posted July 6, 2010 Nie słuchałem żadnego z tych modeli, ale przy wyborze odradzam kierowanie się samą marką. Najbardziej znanym i lubianym markom jak AKG, Sennheiser, Denon, Shure czy choćby ATH i JVC zdarzają się modele lepsze jak i gorsze i z różnym stosunkiem jakości do ceny, więc raczej patrz na konkretny model niż producenta. W tej cenie ciekawe są jeszcze polecane przez majkela HD 438 (recenzja do przeczytania na forum).
GigereE Posted July 6, 2010 Report Posted July 6, 2010 Szukam dużych nausznych słuchawek, po paru godzin czytania recenzji wytypowałem 2 pary słuchawek, zastanawiam się między Audio-Technica ATH-T300 a JVC HA-RX 700 Duzo pozytywnych informacji jest słuchawkach JVC jeżeli chodzi o te 2gie słuchawki to ciężko cokolwiek znaleźć na zagranicznych serwisach, choć jak mi się wydaje firma audio-technica przewyższa JVC. Dlatego mam dylemat albo kierować się ilością dobrych opinii albo wybrać lepszą markę. Słuchawki mają mi służyć do oglądania filmów grania i słuchania muzyki na PC RX700 - dzwiekowo porownywane sa do A700 [czy tez A900 - nie pamietam juz dokladnie] ze stajni Audio Techniki - wiec tak "czysto" teoretycznie T300 nie powinny byc dla JVC konkurencja. Teraz troche z innej beczki w jakiej muzie mialy by sie owe RX700 realizowac ?
Recommended Posts