Jokeeer Posted June 30, 2010 Report Posted June 30, 2010 Cześć, pomożecie w wyborze słuchawek takich jak w temacie? wiem, że to cena żadna ale nie potrzebne mi są droższe, muzyka jaka słucham to przede wszystkim wszelkiej maści elektronika(minimal, techno, trance czasem nawet schranz), wiec myślę, że szukałbym coś z mocniejszym basem, myślałem coś o soundmagicach ale nie wiem jaki model, może jakieś inne firmy, będę wdzięczny za wszelką pomoc. Pozdro
4ndr3 Posted June 30, 2010 Report Posted June 30, 2010 Pchełki - Vedia SRS300 Dokanałowe basowe - Soundmagic PL11 (acz są droższe niż 50zł) Hmm... było już kilka takich tematów, minimum 2. Popatrz w dziale i w archiwum.
Jokeeer Posted July 1, 2010 Author Report Posted July 1, 2010 jestem skłonny dołożyć do PL11, tylko następna kwestia chce je kupić dlatego, że dostałem za przedłużenie neostrady, mp4 lark muvee 4 gb, słuchawki przy tym są do niczego bo nawet moje niesprawne ucho to wyczuło tylko czy te pl11 nie będą się marnowały przy takim odtwarzaczu jakim jest ten lark, bo to chyba towar dość niskiej jakości.
4ndr3 Posted July 1, 2010 Report Posted July 1, 2010 No... trudno powiedzieć ale na pewno lepszy player z nich więcej wykrzesze. Jeszcze dobrze by było jakbyś ocenił czy ten Lark jest bardziej basowy czy sopranowy. Bo do basowego dołożyć basowe PL11 i wychodzi muł. Także wtedy lepiej mniej basowe PL12... które do tego są tańsze (a w mp3store nawet teraz w promocji).
Recommended Posts