PL_Kris Posted June 25, 2010 Report Posted June 25, 2010 (edited) Hej, jak w temacie - szukam słuchawek do mniej więcej 60zł. Czytam forum i z niego wynika żeby brać Sound Magic, tylko które doradzacie SM PL11/12/13. Jak duża różnica je dzieli? A może polecacie coś innego? Słucham różnych gatunków muzyki. Czekam na wasze propozycje! EDIT - dodam tylko, że do tej pory miałem EP630. Jakość dźwięku mi odpowiadała, ale miałem dwie pary - obydwie się zepsuły. Z trzecią nie mam zamiaru się użerać. Edited June 25, 2010 by PL_Kris
4ndr3 Posted June 25, 2010 Report Posted June 25, 2010 Z czym to będzie grało? PL11 są najbardziej basowe, PL12 sporo mniej, a o PL13+ niewiele wiadomo... To nie jest tak że im wyższa cyferka tym bezpośrednio lepsza jakość. Raczej inny styl grania.
PL_Kris Posted June 26, 2010 Author Report Posted June 26, 2010 Z czym to będzie grało? PL11 są najbardziej basowe, PL12 sporo mniej, a o PL13+ niewiele wiadomo... To nie jest tak że im wyższa cyferka tym bezpośrednio lepsza jakość. Raczej inny styl grania. Tymczasowo z leciwym Creative Zen, ale normalnie iPhone. Nie chodzi mi tak o cyferkę jak o cenę ;)PL11 są wyraźnie droższe w tym zestawieniu. Chodzą za jakieś 70zł, gdzie PL13 za około 40/50zł. Ja jestem w tym temacie zielony. Bardziej mnie interesuje czy jest sens dopłacać czasami nawet drugie tyle dla "cyferek". No i czy SoundMagic to faktycznie najlepszy z możliwych wyborów?
Recommended Posts