Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Z racji, że ostatnio padły mi esw9, zamierzam kupić sobie jakieś nowe fajne słuchafony.

Tym razem nie do odtwarzacza (który zresztą też się z****ł), lecz kompa oraz wieży. Przejrzałem rynek i zastanawiam się nad HD 280 PRO oraz HD 595, ale z tego co mi wiadomo to 280 są zamknięte, a 595 półotwarte. Co polecacie? Warto wydać dwa razy więcej zyskując większy komfort oraz jakość dźwięku? Jeśli chodzi o ESW-9 to bardzo przypadły mi do gustu, więc byłbym zadowolony z dzwięku na podobnym poziomie. Może jakieś inne propozycje w tej cenie, czyli do ~130 funtów? I ostatnia sprawa. Jak wyglądana noszenie tych słuchawek poza domem? Na wszelki wypadek, gdybym jednak zdecydował się na nowy odtwarzacz :)

Edited by slash2fx
Posted

Tak z ciekawosci zapytam i sorki za off topic - skad wyjales ESW-9 za 130 funtow ? Bo cena nadwyraz okazyjnie wyglada.

Posted (edited)

Mialem na mysli 595, ktore u mnie kosztuja do 130 :) A za esw9 dalem chyba 220 o ile dobrze pamietam :) Tym razem szukam czegos troszke tanszego :)

Edited by slash2fx
Posted

Hmm - 130 poundow na wydaniu. Czy ma to byc cieple, muzykalne granie ESW9'ek - czy tez niekoniecznie? IMO w tym przedziale cenowym powinienes popatrzec na

SRH840, ATH-M50, HFI780/680, HD 380, ATH-ES7[raczej mobilne rozwiazanie] cos z ATH-A/AD ... Pewnie jeszcze tego sie sporo znajdzie.

Masz mozliwosc gdzies tego odluchac czy bierzesz przez siec ?

• Create New...

Important Information

Register to have access to community resources. Forum rules Terms of Use and privacy anc cookies policy Privacy Policy