bwoy Posted June 5, 2010 Report Posted June 5, 2010 cześć, z dziewczyną szukamy słuchawek, najlepiej, półotwartych. Cena - do ok. 150zł. mp3 - vedia a7 Muzyka - trochę elektronicznej (chillout, downtempo), rock i jazz. Najważniejszy jest komfort noszenia, trwałość no i last but not the least - wygląd (koss porta pro odpadają ). pozdro : )
baols Posted June 5, 2010 Report Posted June 5, 2010 Nie bardzo rozumiem wymóg półotwartości. Moim zdaniem nie jest to złoty środek a jedynie kompromis między słuchawkami zamkniętymi a otwartymi. Z otwartych polecam PX100 i PX100-II ze względu na najwyższą wygodę, wygląd, niezniszczalność (nie licząc jacka) i bardzo przyzwoity dźwięk.
4ndr3 Posted June 5, 2010 Report Posted June 5, 2010 Oldskulowe Panasonic RP-HTX7, acz nie wiem gdzie je kupić (w jednym sklepie w necie widziałem tylko) bo sam bym kupił/sprawdził, wyglądają ekstra. Około 130zł, zamknięte, rhalf chwalił bardzo za ładny bass i scenę (dobrze pamiętam?).
Neptune Posted June 5, 2010 Report Posted June 5, 2010 Polecam Koss KSC75, niezniszczalne z dożywotnią gwarancją. Bardzo ładnie grają, słuchawki otwarte typu clip-on, prawie nie czuć że je nosisz
ace99 Posted June 10, 2010 Report Posted June 10, 2010 Oldskulowe Panasonic RP-HTX7, acz nie wiem gdzie je kupić (w jednym sklepie w necie widziałem tylko) bo sam bym kupił/sprawdził, wyglądają ekstra. Około 130zł, zamknięte, rhalf chwalił bardzo za ładny bass i scenę (dobrze pamiętam?). Ekstra to wyglądają ATH ES-7. Dla dziewczyny jak znalazł, tylko cena jest 4x to co posiadasz w tej chwili
Recommended Posts