Jump to content

Recommended Posts

Posted

Bry.

Tak jak w temacie.

Interesuję mnie zakup słuchawek dokanałowych do iRiver'a E30.

Zasadniczo jestem laikiem w tym temacie, także prosiłbym o jako takie nieznęcanie się używając żargonu ^^

Więc zaczynamy.

Słucham metalu alternatywnego razem z funk rockiem hip-hopem oraz samym funkiem.

Własne upodobania? Lubię czyste basowe dźwięki i dobrze słyszalny wokal. Nie mam jako takich odczuć.. Bo za dużo w temacie słuchawek się nie interesowałem.

No i najważniejsze. Czego oczekuję od słuchawek. Na pewno funkcjonalności. Czystego brzmienia i dobrej izolacji. (dużo jeżdżę nieszczęsną Powolną Komunikacją Samochodową) No i do tego dochodzi komfort słuchania (przez co rozumiem brak obolałych uszu po 30min używania słuchawek)

Posted

Hmm, do 150zł dokanały z bassem i dobrą izolacją to pierwsze co się ciśnie na usta to NuForce NE-6. Tyle że nie wiem jak się z E30 zgrywają i nie będę zgadywał. Ewentualnie wchodzące MEElectronics ponoć są niezłe ale to NuForce stał się przebojem do 150zł.

Posted

Ja polecam SoundMagic PL12. Początkowo wydawały mi sie mało basowe, ale po wygrzaniu bas jest wyraźny a w hip-hopowych kawałkach słychać go bardzo głęboko.

Posted

Ja polecam SoundMagic PL12. Początkowo wydawały mi sie mało basowe, ale po wygrzaniu bas jest wyraźny a w hip-hopowych kawałkach słychać go bardzo głęboko.

bez startu do nuforce

Posted

NuForce NE-6. Tyle że nie wiem jak się z E30 zgrywają.

Dobrze się zgrywają. Ale to ciepła, funowa kombinacja. Będę się jeszcze czepiał fatalnymi tipsami nie przystającymi do jakości dźwięku generowanego przez te słuchawki. Po zmianie tipsów jest bardzo przyjemnie.

Jakby ktoś się zrewanżował i napisał jak Ne-6 zgrywają się z S10/H10/Fuze to będę wdzięczny.

• Create New...

Important Information

Register to have access to community resources. Forum rules Terms of Use and privacy anc cookies policy Privacy Policy