kniki Posted May 8, 2010 Report Posted May 8, 2010 Witam ostatnio w mojej vedii A10 zepsuł mi się wyświetlacz, póki co nie mam czasu żeby wysłać ją na gwarancje, a do tego często używam transmitera (który jest dla mnie ważny) i dlatego zwracam się z prośbą aby ktoś podał mi sekwencję przycisków aby dojść do transmitera i go właczyc:P zaczynając od pozycji kiedy na ektaie widac aktualnie odtwarzaną piosenke. Z góry dziękuję za pomoc:) mam fw 1.4.8 Quote
kappei Posted May 8, 2010 Report Posted May 8, 2010 klik - wejście do menu głównego lewo lewo lewo lewo -> KLIK - transmiter Mam nadzieje że się uda Quote
darkopolo Posted September 15, 2011 Report Posted September 15, 2011 hej czy wysłałeś ten wyświetlacz do serwisu? Ja mam A10 i też mi padł wyświetlacz (po roku), wysłałem go do serwisu na gwarancji i ..... naprawili mi go ale musiałem zapłacić 65 zł . Stwierdzil że był złamany wyświetlacz , co moim zdaniem było wyssane z palca Odtwarzacz mi nie upadł , nie miał żadnych śladów uszkodzenia mechanicznego Quote
Insect83 Posted October 10, 2011 Report Posted October 10, 2011 (edited) heh u mnie też padł wyświetlacz nie wiadomo czemu - to jest wada tego badziewia słaba konstrukcja, dźwięk może dobry ale wykonanie lipne - chińszczyzna! Edited October 10, 2011 by Insect83 Quote
Recommended Posts