retter Posted November 5, 2014 Report Share Posted November 5, 2014 W sieci już nie znajdziesz, za pewne linki już po wygasały a forum nie ma. Pytaj tylko u ludzi. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pasimito Posted November 5, 2014 Report Share Posted November 5, 2014 Kur...co za szajs taki dobry bla bla i teraz mogę go sobie wsadzić w ....eee Więc idę za Twoją radą LUDZIE MACIE JAK POMÓC Z TYM OPROGRAMOWANIEM ??? ( wysłać wystawić gdzieś itp.) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mane Posted November 5, 2014 Report Share Posted November 5, 2014 Mam na dysku 2.2 i 2.3, daj jakiś namiar to gdzieś to upne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
all999 Posted November 5, 2014 Report Share Posted November 5, 2014 Mam na dysku 2.2 i 2.3, daj jakiś namiar to gdzieś to upne.Upnij na jakiś ogólnodostępny serwer i wrzuć link tutaj, może się jeszcze komuś przyda. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pasimito Posted November 5, 2014 Report Share Posted November 5, 2014 (edited) Mane dziękuje wysłałem Ci namiary na priv wielki szacun bo szkoda przeznaczyć takiego grajka na straty a tak może uda mi się go odratować jeszcze raz dzięki Edited November 5, 2014 by pasimito Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pasimito Posted November 7, 2014 Report Share Posted November 7, 2014 Mane oficjalnie chciałem Ci bardzo podziękować za pomoc Wgrałem ten 2,2 i s:flo2 ruszył a to wywołało wielką radość Jeszcze raz wdzięczność dla Ciebie pozdrawiam ps.zgram tego softa w ramach bezpieczeństwa na wszystkie dyski jakie mam he he he Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pasimito Posted November 9, 2014 Report Share Posted November 9, 2014 Oddam slof2 w dobre ręce które zrobią z nim wreszcie porządek jakaś wymiana opam-ów czy jak to się zwie .Zapłacę odwdzięczę się cokolwiek już mnie chu... z tym grajkiem strzela POMOCY .Wgrałem tego softa 2,2 bo 2,3 mi nie chciał ruszyć i jeden dzień spokoju a teraz znowu pojawiły się te prawie przesterowania w górnych rejestrach Już tak kiedyś było i musiałem go resetować wgrywać softa itp nie mam siły do tego chińskiego ****a . Alb to wyrzucę przez okno albo jak ktoś jest sprawny w tych modyfikacjach i robił to już to chętnie go oddam do przeróbki .Niestety trzyma mnie przed wyjeb....go za okno świadomość jak on potrafi fajnie grać ale ten soft wsparcie i chińskie podejście do tematu mnie powala już . POMOCY Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perul Posted November 9, 2014 Report Share Posted November 9, 2014 Jakbyś miał wywalać, to lepiej mi wyślij - będę miał dawcę jakby w moim coś padło . Ja też mam problem ze swoim - przestał widzieć pliki FLAC . Ostatnio dograłem na kartę pamięci trochę FLACów i nie widział ich. Myślałem, że to kwestia karty, więc sformatowałem i wgrałem zawartość na nowo. Teraz nie widzi, żadnego FLACa, nawet tych, które przed formatowaniem widział. Wchodzę w folder z FLACami i jest pusty . Przywracanie ustawień fabrycznych i reset guzikiem nic nie daje. Ktoś ma jakiś pomysł? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
retter Posted November 10, 2014 Report Share Posted November 10, 2014 Peurl nowy soft, to jest chińczyk w pełnym słowa tego znaczeniu a nawet pozmieniaj 2,2 i 2,3. Mój jednego wieczoru działał normalnie a już następnego dnia się nie obudził :/ także działa jak on tam sobie chce. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perul Posted November 10, 2014 Report Share Posted November 10, 2014 (edited) Mam soft 2.3, czyli chyba najnowszy. Taki update problemu - mp3 tych świeżo na kartę wrzuconych też nie widzi (wczoraj zapomniałem sprawdzić). Ale jak flace przerobiłem na ogg i dograłem to już je widzi i odtwarza. Pokombinuje jeszcze z różnymi formatami, może się nawróci. Edited November 10, 2014 by Perul Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pasimito Posted November 10, 2014 Report Share Posted November 10, 2014 Ja wczoraj bawiłem się też formatami i tak : flac- słyszalne przejaskrawione brzmienie tak jak pisałem góra prawie przester wav- to samo może jeszcze bardziej przejaskrawia mp 320 - nie słychać ogg- też nie słychać Teraz bo aż tak skompresowane i wiadomo wycina też górę ??? soft beznadziejny ??? czy też coś w środku zjeb...??? Albo wszystko naraz i leci za okno ??? ps.Perul chętnie bym Ci oddał na części ale nie mogę się oprzeć jak podejmę decyzję zobaczyć jak go uczę latać, jeszcze chwilę z nim powalczę jak się nikt nie odezwie w sprawie naprawy to albo poleci albo będę ćwiczył pokorę i spokój pakując go dla Ciebie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
retter Posted November 10, 2014 Report Share Posted November 10, 2014 Ja wczoraj bawiłem się też formatami i tak : flac- słyszalne przejaskrawione brzmienie tak jak pisałem góra prawie przester wav- to samo może jeszcze bardziej przejaskrawia mp 320 - nie słychać ogg- też nie słychać Teraz bo aż tak skompresowane i wiadomo wycina też górę ??? soft beznadziejny ??? czy też coś w środku zjeb...??? Albo wszystko naraz i leci za okno ??? ps.Perul chętnie bym Ci oddał na części ale nie mogę się oprzeć jak podejmę decyzję zobaczyć jak go uczę latać, jeszcze chwilę z nim powalczę jak się nikt nie odezwie w sprawie naprawy to albo poleci albo będę ćwiczył pokorę i spokój pakując go dla Ciebie Kompresja stratna formatu mp3 wycina pasma niesłyszalne dla przeciętnego człowieka CAŁKOWICIE a także próbkuje resztę. Jeśli tą różnice nazywasz przesterem to pomyśl jak masz zepsuty odbiór słuchu , zamień go na fiio x1 i będziesz zadowolony Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pasimito Posted November 10, 2014 Report Share Posted November 10, 2014 retter - jakże mi przykro że nie potrafisz przeczytać mojej wypowiedzi ze zrozumieniem pozdrawiam 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts