Jump to content

Nationite s:flo2

Siekiera

Recommended Posts

Kur...co za szajs taki dobry bla bla i teraz mogę go sobie wsadzić w ....eee

Więc idę za Twoją radą LUDZIE MACIE JAK POMÓC Z TYM OPROGRAMOWANIEM ??? ( wysłać wystawić gdzieś itp.)

Mane dziękuje wysłałem Ci namiary na priv wielki szacun bo szkoda przeznaczyć takiego grajka na straty a tak może uda mi się go odratować jeszcze raz dzięki

Edited by pasimito

Mane oficjalnie chciałem Ci bardzo podziękować za pomoc :) Wgrałem ten 2,2 i s:flo2 ruszył a to wywołało wielką radość :) Jeszcze raz wdzięczność dla Ciebie :) pozdrawiam

ps.zgram tego softa w ramach bezpieczeństwa na wszystkie dyski jakie mam he he he

Oddam slof2 w dobre ręce które zrobią z nim wreszcie porządek jakaś wymiana opam-ów czy jak to się zwie .Zapłacę odwdzięczę się cokolwiek już mnie chu... z tym grajkiem strzela POMOCY .Wgrałem tego softa 2,2 bo 2,3 mi nie chciał ruszyć i jeden dzień spokoju a teraz znowu pojawiły się te prawie przesterowania w górnych rejestrach Już tak kiedyś było i musiałem go resetować wgrywać softa itp nie mam siły do tego chińskiego ****a . Alb to wyrzucę przez okno albo jak ktoś jest sprawny w tych modyfikacjach i robił to już to chętnie go oddam do przeróbki .Niestety trzyma mnie przed wyjeb....go za okno świadomość jak on potrafi fajnie grać ale ten soft wsparcie i chińskie podejście do tematu mnie powala już . POMOCY

Jakbyś miał wywalać, to lepiej mi wyślij - będę miał dawcę jakby w moim coś padło ;) .

Ja też mam problem ze swoim - przestał widzieć pliki FLAC :( .

Ostatnio dograłem na kartę pamięci trochę FLACów i nie widział ich. Myślałem, że to kwestia karty, więc sformatowałem i wgrałem zawartość na nowo. Teraz nie widzi, żadnego FLACa, nawet tych, które przed formatowaniem widział. Wchodzę w folder z FLACami i jest pusty :( . Przywracanie ustawień fabrycznych i reset guzikiem nic nie daje.

Ktoś ma jakiś pomysł?

Peurl nowy soft, to jest chińczyk w pełnym słowa tego znaczeniu a nawet pozmieniaj 2,2 i 2,3.

Mój jednego wieczoru działał normalnie a już następnego dnia się nie obudził :/ także działa jak on tam sobie chce.

Mam soft 2.3, czyli chyba najnowszy.

Taki update problemu - mp3 tych świeżo na kartę wrzuconych też nie widzi :( (wczoraj zapomniałem sprawdzić). Ale jak flace przerobiłem na ogg i dograłem to już je widzi i odtwarza. Pokombinuje jeszcze z różnymi formatami, może się nawróci.

Edited by Perul

Ja wczoraj bawiłem się też formatami i tak :

flac- słyszalne przejaskrawione brzmienie tak jak pisałem góra prawie przester

wav- to samo może jeszcze bardziej przejaskrawia

mp 320 - nie słychać

ogg- też nie słychać

Teraz bo aż tak skompresowane i wiadomo wycina też górę ??? soft beznadziejny ??? czy też coś w środku zjeb...???

Albo wszystko naraz i leci za okno ???

ps.Perul chętnie bym Ci oddał na części ale nie mogę się oprzeć jak podejmę decyzję zobaczyć jak go uczę latać, jeszcze chwilę z nim powalczę jak się nikt nie odezwie w sprawie naprawy to albo poleci albo będę ćwiczył pokorę i spokój pakując go dla Ciebie :)

Ja wczoraj bawiłem się też formatami i tak :

flac- słyszalne przejaskrawione brzmienie tak jak pisałem góra prawie przester

wav- to samo może jeszcze bardziej przejaskrawia

mp 320 - nie słychać

ogg- też nie słychać

Teraz bo aż tak skompresowane i wiadomo wycina też górę ??? soft beznadziejny ??? czy też coś w środku zjeb...???

Albo wszystko naraz i leci za okno ???

ps.Perul chętnie bym Ci oddał na części ale nie mogę się oprzeć jak podejmę decyzję zobaczyć jak go uczę latać, jeszcze chwilę z nim powalczę jak się nikt nie odezwie w sprawie naprawy to albo poleci albo będę ćwiczył pokorę i spokój pakując go dla Ciebie :)

Kompresja stratna formatu mp3 wycina pasma niesłyszalne dla przeciętnego człowieka CAŁKOWICIE a także próbkuje resztę.

Jeśli tą różnice nazywasz przesterem to pomyśl jak masz zepsuty odbiór słuchu :P, zamień go na fiio x1 i będziesz zadowolony :)