przemekpawlowski Posted April 1, 2010 Report Share Posted April 1, 2010 Witam szukam odtwarzacza z jan najdłużej trzymajaca bateria chodzi mi o słuchanie tylko mp3 a nie video, podobno ipod classic 120gb trzyma 40h a czy jest coś lepszego?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Radical Posted April 1, 2010 Report Share Posted April 1, 2010 Witam szukam odtwarzacza z jan najdłużej trzymajaca bateria chodzi mi o słuchanie tylko mp3 a nie video, podobno ipod classic 120gb trzyma 40h a czy jest coś lepszego?? Cowon s9 trzyma 50. Jego następca czyli J3 ma ponoć trzymać ponad 60 godzin ale jeszcze nie wiadomo kiedy będzie go można u nas kupić i za ile. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bylyuser Posted April 1, 2010 Report Share Posted April 1, 2010 Ja byłem bardzo zadowolony z Cowona i7. Trzymał koło 50 godzin i naprawde można było tego playera nie ładować Dobry jest też w tej kategorii cowon D2- dodatkowo ma slot na karty SD więc można z niego wycisnąć niezłą pojemność. Niektóre nowe Sony też dawały radę jeśli chodzi o czas pracy. Samsung chwalił się, że jego P3 trzyma długo, ale duży dotykowy wyświetlacz wyciąga z baterii życie błyskawicznie, więc tabele producenta to w sumei fikcja, więc nie wiem ile trzymają sony. Ja byłem bardzo zadowolony z Cowona i7. Trzymał koło 50 godzin i naprawde można było tego playera nie ładować Dobry jest też w tej kategorii cowon D2- dodatkowo ma slot na karty SD więc można z niego wycisnąć niezłą pojemność. Niektóre nowe Sony też dawały radę jeśli chodzi o czas pracy. Samsung chwalił się, że jego P3 trzyma długo, ale duży dotykowy wyświetlacz wyciąga z baterii życie błyskawicznie, więc tabele producenta to w sumei fikcja, więc nie wiem ile trzymają sony. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gooru Posted April 1, 2010 Report Share Posted April 1, 2010 Nie należy też zapominać o całkiem, całkiem nieźle trzymających iriverach e30/e50 Link to comment Share on other sites More sharing options...
adasss8cc Posted April 1, 2010 Report Share Posted April 1, 2010 Samsung q2, Sony S638 Link to comment Share on other sites More sharing options...
aallen Posted April 1, 2010 Report Share Posted April 1, 2010 wiem ze nie ta pojemność ale jako ciekawostka. MobiBlu DAH-1900 153h (wg producenta). Realnie 140h Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trance Posted April 2, 2010 Report Share Posted April 2, 2010 Iriver T50 wytrzyma ponad 40 godz. normalnego użytkowania Ale to juz trochę starsza zabawka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azahiel Posted April 2, 2010 Report Share Posted April 2, 2010 e30- 45-50h u mnie zagrał. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts