NuBreed Posted March 28, 2010 Report Share Posted March 28, 2010 Koniec świata! Zbiłem LCD w moim meizu.. i co teraz? Jakieś sugestie? Może ktoś ma na zbyciu LCD? Albo ma informacje czy jakiś inny dostępny na rynku LCD pasuje do Meizu m6? Będę wdzięczny za każdą radę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuba144 Posted March 30, 2010 Report Share Posted March 30, 2010 No właśnie tego się boję. Player jest tak mało popularny, że jak cokolwiek zwalę to kaplica będzie :/ Raczej ciężko będzie kupić sam lub zastępczy. Spróbuj dorwać jakiegoś ze skopanym Firmware. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NuBreed Posted March 30, 2010 Author Report Share Posted March 30, 2010 No właśnie tego się boję. Player jest tak mało popularny, że jak cokolwiek zwalę to kaplica będzie :/ Raczej ciężko będzie kupić sam lub zastępczy. Spróbuj dorwać jakiegoś ze skopanym Firmware. Każdy ogarnięty potrafi postawić uwalony soft w m6. Sam ćwiczyłem kilkanaście razy. I podniosłem praktycznie bezużytecznego Meizu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuba144 Posted April 2, 2010 Report Share Posted April 2, 2010 Każdy ogarnięty potrafi postawić uwalony soft w m6. Sam ćwiczyłem kilkanaście razy. I podniosłem praktycznie bezużytecznego Meizu.Też raz rozwaliłem u sibie soft wgrywając stary bardzo, który był pod SP. Ekran zrobił się biały i panika xd Ale odratowałem. Mówisz każdy ogarnięty. Wiele ludzi jednak jest nieogarniętych, więc takich szukaj! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderator kurop Posted April 2, 2010 Moderator Report Share Posted April 2, 2010 napisz maila do naszego serwisu... może akurat ci sie poszczęści i okaze sie ze maja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NuBreed Posted April 6, 2010 Author Report Share Posted April 6, 2010 napisz maila do naszego serwisu... może akurat ci sie poszczęści i okaze sie ze maja Dzięki za cynk. jednak mam lekko wygiętą obudowę w narożniku, to przez to ekran popękał i się wylał, także przeszczep nowego nic nie da. Pierw musiałbym jakoś wyprostować obudowę. Inaczej przy każdej próbie montażu z zamknięciem obudowy, będzie mi LCD trzaskał. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts