Roni11 Posted June 25, 2010 Report Share Posted June 25, 2010 Przenosze się z tematem na inne forum które tutaj jest wpisywane jako pajacyk, wiadomo co to za forum AH rulezzzz Stojaki gotowe, do obejrzenia w komisie. Zachęcam do kupna. Jednak komis na mp3store "rulezzzz"? Dziwią mnie ludzie którzy najpierw piszą ze mp3store jest do **** a później umieszczają tutaj swoje ogłoszenia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dawid-SS Posted June 25, 2010 Report Share Posted June 25, 2010 Wystawilem na kazdym forum Wiec panie moder, daruj sobie A tak apropos, to z tego forum PW nie dostałem żadnej A z bliźniaczego którego nazwa jest tu zablokowana dostalem 2 propo Nie mam zamiaru prowadzić głupich kłótni na temat forów i ich wyższości... Piszę na każdym ale jedne lubie, drugie nie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dez1 Posted September 13, 2010 Report Share Posted September 13, 2010 (edited) Witam! Podepnę się pod temat - właśnie zamieściłem ogłoszenie w "komisie": http://forum.mp3stor...i-do-sluchawek/ Stojak na słuchawki w dobrej cenie. Pozdrawiam i zapraszam! Edited September 13, 2010 by Dez1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dez1 Posted November 17, 2010 Report Share Posted November 17, 2010 Aktualizacja wątku - jeśli szukasz stojaka do słuchawek, zapraszam do działu "sprzedam": http://forum.mp3store.pl/topic/70678-stojaki-na-sluchawki/ Pozdrawiam! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wrq Posted November 19, 2011 Report Share Posted November 19, 2011 (edited) Ostatnio, dzięki pomysłowości mojej dziewczyny, miałem okazję zobaczyć niecodzienny stojak na słuchawki Wystarczy parędziesiąt złotych i nieaktualnie zaopatrzony sklep z pamiątkami Flo, gdzie trzeba kupić odpowiednią maskotkę. Bez koniecznych modyfikacji można użyć go jako standu słuchawkowego. Oto efekt Dodam, że niezależnie od pozycji maskotki słuchawki pewnie trzymają się jej głowy, nie ma szans by się zsunęły ! Edited November 19, 2011 by wrq Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pasiasty Posted November 20, 2011 Report Share Posted November 20, 2011 Ale czadowy Na djembe tez grasz? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wrq Posted November 20, 2011 Report Share Posted November 20, 2011 Ale czadowy Na djembe tez grasz? nie, moja luba Ja raczej na strunowych, głównie gitara klasyczna. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zawish Posted November 20, 2011 Report Share Posted November 20, 2011 przejrzalem allegro... kurcze, ladne stojaki maja, http://allegro.pl/stojak-na-sluchawki-nauszne-melodika-np-akg-koss-i1926394316.html http://allegro.pl/mediaking-stojak-na-sluchawki-sharkoon-x-rest-i1944116219.html ladnie wypolerowane, na gwiazdke sobie sprawie chyba http://allegro.pl/stojak-na-sluchawki-stax-hps-2-i1929734794.html - kogos chyba z cena porabalo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mjuzikfrik Posted November 20, 2011 Report Share Posted November 20, 2011 A mój stojak / wieszak się robi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mjuzikfrik Posted November 24, 2011 Report Share Posted November 24, 2011 (edited) Mój wieszak. Edited November 24, 2011 by Mateusz Biszczak 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zawish Posted November 24, 2011 Report Share Posted November 24, 2011 no, dodaj obrazek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mjuzikfrik Posted November 24, 2011 Report Share Posted November 24, 2011 no, dodaj obrazek Nie wyświetla się? U mnie jest okej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wrq Posted November 24, 2011 Report Share Posted November 24, 2011 było "Dodaj obrazek", ale już jest ok Ładny wieszak na ładne słuchawki ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zawish Posted November 24, 2011 Report Share Posted November 24, 2011 not bad, ale polakierowac bys mogl i szkoda ze wiszacy, jakos nie chce robic dziur w mojej scianie :] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mjuzikfrik Posted November 24, 2011 Report Share Posted November 24, 2011 (edited) On jest polakierowany ale satynowym lakierem. A koloru nie chciałem, ponieważ podoba mi się takie drewno. Na żywo wygląda znacznie lepiej. Ja nie mam gdzie stawiać rzeczy w pokoju, więc poszło na ścianę. Edited November 24, 2011 by Mateusz Biszczak Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simple Posted November 24, 2011 Report Share Posted November 24, 2011 Zrobisz mi taki? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mjuzikfrik Posted November 24, 2011 Report Share Posted November 24, 2011 Niestety nie da rady, bo tego wieszaka sam nie robiłem tylko ktoś mi zrobił. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jupiterpm Posted January 5, 2012 Report Share Posted January 5, 2012 tu jest fajny pomysł, oryginał - bagatela - 180 dołków Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bartiss Posted January 6, 2012 Report Share Posted January 6, 2012 Ostatnio myślałem żeby taki zrobić, cały proces produkcji wymyśliłem tylko czasu brak Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maciux Posted June 23, 2012 Report Share Posted June 23, 2012 (edited) Ja mam stojak w stylu: przerost formy nad treścią Zrobiony głównie przez naturę, której lekko "pomogłem". Fragment korzenia został oczyszczony i zaimpregnowany bezbarwnym olejem szwedzkim. To nieostateczna wersja - jeszcze wklejenie gąbki na "półkę" oraz podstawka - będzie to chyba "talerz" z pnia drzewa wraz z korą. Niestety te, które znalazłem są zbyt świeże, więc muszę poczekać. Szaleństwo Oczywiście nie wyrwałem drzewa po to by zrobić ten stojak. To ofiara którejś wichury Edited June 23, 2012 by maciux 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marek2603 Posted June 23, 2012 Report Share Posted June 23, 2012 maciux - super oryginalny stojak, najlepszy jaki widziałem. Chyba mnie zainspirowałeś i niedługo jadę do lasu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maciux Posted June 23, 2012 Report Share Posted June 23, 2012 Cieszę się, że się podoba. Planuję jeszcze wyciąć w nim drugi wieszak na następne słuchawki. Ale najpierw zdobędę następne słuchawki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marek2603 Posted June 23, 2012 Report Share Posted June 23, 2012 Koniecznie wklej fotki jak będzie skończony. Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maciux Posted August 4, 2012 Report Share Posted August 4, 2012 (edited) Prezentuję inne "moje" dzieło: GRADO DUAL HEADSTAND aka Wściekły byk Niedługo zamieszkam razem z dziewczyną. Jesteśmy oboje fanami Grado, więc stworzyłem wspólny stojak na nasze słuchawki. Przerobiłem mój stary statyw na gitarę basową (koszt około 25zł - Rockstand by Warwick): Skrócenie nóżek do takich samych wymiarów oraz wysuwanego ramienia. Do tego gięcie i profilowanie "widełek". Stojak można bez problemu przerobić na pojedyncze słuchawki. Całość jest składana, lekka, stabilna i praktyczna. Do tego możemy regulować wysokość Edited August 4, 2012 by maciux 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sireliks Posted August 5, 2012 Report Share Posted August 5, 2012 (edited) W koncu moje sluchawki sie nie walaja po biurku,w sklad zestawu wchodzi deska do krojenia, dwa "koziolki" do robienia ciasta na nalesniki i polwalek recznnie szlifowany z kostki bo gotowego niestety nie dalo sie nigdzie kupic. Gdyby nie klopoty z polwalkiem calosc do zrobienia w godzine niewielkim kosztem.Edit, cos z forum nie tak, obrazek sie nei chce zaladowac, trzeba kliknac Edited August 5, 2012 by sireliks 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts