mali696 Posted January 6, 2010 Report Share Posted January 6, 2010 Witam!! Dostałem Rio Carbon z jakąś dziną ładowarką... 3 duże płaskie bolce.. Mam pytanie, jak zrobić by ładował sie przez USB bo jedynie moge przesyłać plki... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simple Posted January 6, 2010 Report Share Posted January 6, 2010 Zakup przelotkę gniazda UK na polskie. Koszt to z 5zł w elektronicznym/markecie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mali696 Posted January 6, 2010 Author Report Share Posted January 6, 2010 Coś mi sie wydaje że do nie jest ładwoarka z UK... (bolce grube ustawione poziomo a jeden pionowo i dość szeroko) po prostu pewnie kupe ładowarke z wejściem na USB... Teraz po prostu niecierpliwość góruje i uszukam rozwiązania na chwile...hehe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simple Posted January 6, 2010 Report Share Posted January 6, 2010 Któraś z tych? Jeżeli ostatnia fotka w pierwszym rzędzie pasuje, to jest to wtyczka UK. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KHRoN Posted January 6, 2010 Report Share Posted January 6, 2010 jeśli na ładowarce pisze np. 110-240V, 50-60Hz to znaczy ze jest uniwersalna i będzie działać podłączona do polskiego gniazdka... w takim przypadku weź ją do elektronicznego i powiedz "proszę przelotkę żeby pasowała do tego (tu pokaż jak wygląda ładowarka)" i wyjdziesz na tym lepiej niż kupując jakąś szajs-ładowarkę za 10zł... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mali696 Posted January 6, 2010 Author Report Share Posted January 6, 2010 acha, to coś mi sie pomyliło bo mysłałem że UK to ta pierwsza a to pewnie USA ;-) Już sobie poradziłem przez USB ale i tak trzeba kupić przejściówke więc dziekuje za info :-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts