Trance Posted November 25, 2009 Report Share Posted November 25, 2009 Witam Tak jak w temacie, zastanawiam się nad kupnem JBL 220 które podłącze pod E10 Nie ukrywam że lubię ''ciepłe'' słuchawki Jak by takie połączenie grało ? Bas w E10 jest dla mnie idealny tylko szukam do niego lepszych słuchawek, bo jak na razie to mam she9500 a góry w nich za bardzo nie słychać Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trance Posted December 1, 2009 Author Report Share Posted December 1, 2009 no nie gadajcie że nikt z was nie ma E10 + JBL ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bywalec kurop Posted December 1, 2009 Bywalec Report Share Posted December 1, 2009 miałem e10 i miałem jbl ale niestety nie równolegle, mimo wszystko jestem w stanie powiedzieć że to nie będzie rewelacyjne połączenie. Prawdopodobnie będzie mocno zamulać. Lepiej spróbować ex'y od sony albo soundmagic PL 12, PL30. Nie wiem jeszcze jak grają PL 18 ale z tego co widać na forum to też powinny się nadać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts