andzelo73 Posted October 12, 2009 Report Share Posted October 12, 2009 witam wszystkich Potrzebuje pomocy mój archos 604 włancza się normalnie mogę przeszukiwać dysk widzę wszystkie utwory ale gdy chcę włączyć któryś plik mp3 to zawiesza się tak że muszę wyjąc baterie. Podmieniałem firmware robiłem twardy reset i nic. Tak się zachowuje jakby przestał czytać mp3. Bardzo proszę o pomoc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yedi Posted October 24, 2009 Report Share Posted October 24, 2009 witam wszystkich Potrzebuje pomocy mój archos 604 włancza się normalnie mogę przeszukiwać dysk widzę wszystkie utwory ale gdy chcę włączyć któryś plik mp3 to zawiesza się tak że muszę wyjąc baterie. Podmieniałem firmware robiłem twardy reset i nic. Tak się zachowuje jakby przestał czytać mp3. Bardzo proszę o pomoc Witam ! Zrób test sprawności HDD programem HDtune. Daj znać czy nie ma żadnych errorów. Pozdroofka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
andzelo73 Posted October 28, 2009 Author Report Share Posted October 28, 2009 witam wszystkich Potrzebuje pomocy mój archos 604 włancza się normalnie mogę przeszukiwać dysk widzę wszystkie utwory ale gdy chcę włączyć któryś plik mp3 to zawiesza się tak że muszę wyjąc baterie. Podmieniałem firmware robiłem twardy reset i nic. Tak się zachowuje jakby przestał czytać mp3. Bardzo proszę o pomoc Witam ! Zrób test sprawności HDD programem HDtune. Daj znać czy nie ma żadnych errorów. Pozdroofka Witam. Zrobiłem test sprawności HDD wszystko ok. Filmy mi odtwarza ale bez głosu a mp3 zawiesza urządzenie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yedi Posted October 28, 2009 Report Share Posted October 28, 2009 Zrobiłem test sprawności HDD wszystko ok. Filmy mi odtwarza ale bez głosu a mp3 zawiesza urządzenie. Teraz kolejna sprawa .. co masz w ustawieniach dzwięku ? Zeby nie było że masz np . wyjscie cyfrowe (SPDIF) bo wtedy nic nie usłyszysz . Szukaj ich podczas odtwarzania filmu, naciśnij MENU (ostatni na dole po prawej), potem SOUND (ikona głośnika). Nie ma glosu na głośniku czy na słuchawkach czy tu i tu ? Pozdroofka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
andzelo73 Posted October 28, 2009 Author Report Share Posted October 28, 2009 cześć nie ma głosu na głośniku ani na słuchawkach. ustawienia sound -analog line-out Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yedi Posted November 8, 2009 Report Share Posted November 8, 2009 cześć nie ma głosu na głośniku ani na słuchawkach. ustawienia sound -analog line-out Na chwilę obecną z takim problemem się nie spotkałem ... Jaką masz wersję Firmware ?? Poza tym wysłałem ci PM Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
andzelo73 Posted November 9, 2009 Author Report Share Posted November 9, 2009 Firmware mam najnowsze. Czy ktoś wie w jaki sposób zainstalować starsze oprogramowanie? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yedi Posted November 11, 2009 Report Share Posted November 11, 2009 Firmware mam najnowsze. Czy ktoś wie w jaki sposób zainstalować starsze oprogramowanie? Zazwyczaj ostatnio jest ciężko z downgradem choć oczko niżej nie powinno być problemu ... Starszego firmware nie ma juz na stronie archosa za to jest tu http://www.driversdown.com/drivers/Archos-604-Firmware-1.6.23_68186.shtml Szkoda ze mieszkasz tak daleko bo byśmy zawalczyli .... Jesli to problem płyty głównej .. to musze poszukac bo chyba mam gdzies jeszcze jedną luzem .. Ty masz 604 czy 604 wifi ? Przemyśl czy nie chcesz mi go podesłac a ja moge z nim nieodpłatnie zawalczyć ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts