Tuomas Posted September 29, 2009 Report Share Posted September 29, 2009 Jakiś miesiąc temu moja Karma umarła więc chciałem ją "ożywić" ; ) Wszystko wskazywało na baterię - zamówiłem nową - i to jednak nie to. Okazało się, że ni z beczki ni z owieczki padł dysk ; | Zamówiłem taki adapter - http://allegro.pl/item755526221.html lecz nie wiem jaka karta będzie najlepsza ? Kwota jaką mogę przeznaczyć na CF'a jest raczej "super niska" ok 250 zł ; ) Czy polecane pqi 32gb 150x będzie dobrym wyborem ? Czy będzie szybsza od dysku ? Aha jeszcze sprawa słuchawek - wiem, że takie tematy już były lecz nie mam kasy na np. hd595 i poszukuję czegoś bardziej portable - k414p mnie nie zadowalają ; ) Aha i jeszcze może trochę offtopując - czy możliwości napraw Vibeza są zbliżone do Karmy ? Kupiłem 2 Vibezy ( tak te z allegro ... ) i jeden się wiesza drugi nawet się nie włacza - czy to mikrodysk ? Z góry dzięki za pomoc ; ) Pozdrawiam "Karmowiczów" i "Vibezowiczów" ; ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts