Sleepy Posted August 26, 2009 Report Posted August 26, 2009 Niestety na moją mp3 wgrał się jakiś wirus i musiałem sformatowac mp3 (szybki format). I mam o was prośbę o podanie linków o nowego softa lub skopiowanie softa ze swojej mp3 (jesli macie ten model) i wrzucenie na jeden z wielu serwerów hostingowych. I oczywiste podanie linków w postach. Z góry dziękuje. Quote
CzareX Posted September 28, 2009 Report Posted September 28, 2009 http://www.samsung.com/pl/support/download/supportDown.do?group=&type=&subtype=&model_nm=YP-U1X&disp_nm=YP-U1X&language=&cate_type=all&dType=D&mType=FM&vType=&prd_ia_cd=03041700&model_cd=&menu=download Tu masz linka do najnowszej wersji Firmware weź to najnowsze i wgraj Quote
CzareX Posted September 28, 2009 Report Posted September 28, 2009 Weź to skopiuj na mp3 powinno się wgrywać niewiem zabardzo bo niemam takiego modelu weż to wgraj normalni włoncz samo sie wyłonczy i jescze raz włoncz pownio sie kontynułować istolowni powtaraj to aż ci sie normalnie wgra przynajmniej tak buło z moją t10 Quote
Recommended Posts