reGGarf Posted July 9, 2009 Report Posted July 9, 2009 Mam taki problem. Jest to pierwszy odtwarzacz tej marki w moim posiadaniu. Gdzieś zapodziałem ładowarkę 5V do niego, ale idąc na logikę ładowanie odbywa się też przez USB. Podłączając do komputera (włączonego, żeby nie było ) okazało się że tak nie jest - nie ładuje. Natomiast przeglądając instrukcję też widzę, że ładowanie przez USB JEST MOŻLIWE wtedy gdy jest wyłączony. Jednak w praktyce nici z tego. Nie rozumiem w czym tkwi problem. Any ideas? Quote
Yedi Posted July 14, 2009 Report Posted July 14, 2009 Mam taki problem. Jest to pierwszy odtwarzacz tej marki w moim posiadaniu. Gdzieś zapodziałem ładowarkę 5V do niego, ale idąc na logikę ładowanie odbywa się też przez USB. Podłączając do komputera (włączonego, żeby nie było ) okazało się że tak nie jest - nie ładuje. Natomiast przeglądając instrukcję też widzę, że ładowanie przez USB JEST MOŻLIWE wtedy gdy jest wyłączony. Jednak w praktyce nici z tego. Nie rozumiem w czym tkwi problem. Any ideas? Witam ! Nie da się naładować XS202 za pomocą kabla USB .. Działa to dopiero w Archosie 204. Żeby było mało są 2 wersje archosa XS202 . Różnią się grubością i użytym hdd w środku. Ciekawe którą wersję masz tej 202 ?? Poszukaj dowolnej ładowarki 5V i od 1A w górę . Ja zazwyczaj używam od IPAQ Pozdroofka Quote
Recommended Posts