new_oscar Posted February 2, 2009 Report Share Posted February 2, 2009 Kontynuacja tego wątku: <a href="http://forum.mp3store.pl/index.php?s=&showtopic=28112&view=findpost&p=499942" target="_blank">Projekt MxM</a> ZAMÓWIENIE PŁYTEK koszt 1 płytki: 6,50 + 3,50 przesyłka LISTA NA POTY ALPSA: (ok.24zł) OBUDOWY HAMMONDA (45zł)hammond.pdf LISTA NA KONDENSATORY JVC (ELNA Tonerex)(1,6$+przesyłka z Hongkongu) <b>LISTA NA KONDENSATORY BlackGate 2200uF/16V (7,95$) niestety nie prowadzę już zamówień, info o kolejnych - w ostatnich postach wątku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
beamerkun Posted February 2, 2009 Report Share Posted February 2, 2009 Przesyłka już wliczona w cenę? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
x500 Posted February 2, 2009 Report Share Posted February 2, 2009 Poprosze 5szt pcb . Jesli ktos z Was zna sie na przeprojektowani plikow plytki to punkty lutownicze pod gniazda we/wy warto przesunac do krawedzi plytki o jakis milimetr ( oba gniazda , tak by ich przody bardziej wystawaly poza plytke , ulatwia to montaz w hammondzie ) . aktulana lista Tomek8888 - 2 szt. new_oscar - 3 szt. k_urczak - 2 szt. hofi - 2 szt. (wstępnie) kojiro - 2 szt. daniel69 - od 2 do 10 szt. Galactica - 2 szt x500 - 5szt ( pięc ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
new_oscar Posted February 2, 2009 Author Report Share Posted February 2, 2009 Poprosze 5szt pcb [...] aktulana lista [...] x500 - 2szt to 2 czy 5? Przesyłka już wliczona w cenę? nie, zorientuje się ile powinno wyjść i podam (domyślam się, że ok. 3-4zł z priorytetem) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bylyuser Posted February 2, 2009 Report Share Posted February 2, 2009 A bedzie ktos zamawial reszte czesci? Ja bym poprosil jedna plytke zrobie drugie podejscie do mxma Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fakcior Posted February 2, 2009 Report Share Posted February 2, 2009 CZyli mam rozumieć, że zamówienia mamy składać do piątku? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
x500 Posted February 2, 2009 Report Share Posted February 2, 2009 to 2 czy 5? 5 - juz przeedytowalem . Sorki za chochlik . Powtorze tez linki z topicku o mxm , oczywiscie jesli aukcje juz wygasly wystarczy kliknac w inne aukcje tego samego uzytkownika . OBUDOWY HANMMOND GNIAZDA JACK 3mm AKUMULATOR PROFITEXX LADOWARKA Gniazdo Ladowarki Wzm.Operacyjne (opampy) Inne opampy Jeszcze inne opampy Potencjometr obrotowy stereo A20K z wyłącznikiem Kondensator 10000uF/16V Kondensator BC Comp jako alternatywa dla zwyklego 10000uF Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
new_oscar Posted February 2, 2009 Author Report Share Posted February 2, 2009 A bedzie ktos zamawial reszte czesci? Ja bym poprosil jedna plytke zrobie drugie podejscie do mxma reszte można zamawiać indywidualnie oprócz kondensatorow i opampów - fajnie by było mieć black Gate'y, więc jeśli ktoś już to robił lub ma wtyki tu i uwdzie proszony jest o pomoc CZyli mam rozumieć, że zamówienia mamy składać do piątku? tak, ustalmy, że do 1500 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomek8888 Posted February 2, 2009 Report Share Posted February 2, 2009 w takim razie panowie jeśli plytki będą takie tanie to także poprosze o 5 sztuk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
k_urczak Posted February 3, 2009 Report Share Posted February 3, 2009 reszte można zamawiać indywidualnie oprócz kondensatorow i opampów - fajnie by było mieć black Gate'y, więc jeśli ktoś już to robił lub ma wtyki tu i uwdzie proszony jest o pomoc To i ja poproszę jak ktoś będzie zamawiał BG. Jak ktoś jest z Wawy to mogę zrobić wspólne zakupy i podzielimy się opłatą za przesyłkę. Proszę o info w temacie lub na PMa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gasolin Posted February 3, 2009 Report Share Posted February 3, 2009 Poproszę 3 szt. płytek aktualna lista Tomek8888 - 2 szt. new_oscar - 3 szt. k_urczak - 2 szt. hofi - 2 szt. (wstępnie) kojiro - 2 szt. daniel69 - od 2 do 10 szt. Galactica - 2 szt x500 - 5szt gasolin - 3 szt. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daniel69 Posted February 4, 2009 Report Share Posted February 4, 2009 ja jednak najprawdopodobniej bede bral 2 sztuki max 5 bo w sumie 3 juz dotrawilem samemu choc kupie na 99% i tak do porownania... ale ile napisze na pewno przed piatkiem... i powiedz mi ( osoba ktora bedzie te plytki zamawiala...) czy one sa tylko wytrawiane czy sa pokryte emalia po wytrawieniu od strony miedzi?? bo ja wolalbym lyse nie poemaliowane poprostu sam laminat z wytrawionymi sciezkami z miedzi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbkamil Posted February 4, 2009 Report Share Posted February 4, 2009 też bym prosił 2 sztuki. aktualna lista Tomek8888 - 2 szt. new_oscar - 3 szt. k_urczak - 2 szt. hofi - 2 szt. (wstępnie) kojiro - 2 szt. daniel69 - od 2 do 5 szt. Galactica - 2 szt x500 - 5szt gasolin - 3 szt. bbkamil - 2szt. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
007andrew Posted February 4, 2009 Report Share Posted February 4, 2009 Ja również piszę się na 2 płytki (słownie: dwie) aktualna lista Tomek8888 - 2 szt. new_oscar - 3 szt. k_urczak - 2 szt. hofi - 2 szt. (wstępnie) kojiro - 2 szt. daniel69 - od 2 do 5 szt. Galactica - 2 szt x500 - 5szt gasolin - 3 szt. bbkamil - 2szt. 007andrew - 2 szt. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zaki Posted February 4, 2009 Report Share Posted February 4, 2009 1 dla mnie aktualna lista Tomek8888 - 2 szt. new_oscar - 3 szt. k_urczak - 2 szt. hofi - 2 szt. (wstępnie) kojiro - 2 szt. daniel69 - od 2 do 5 szt. Galactica - 2 szt x500 - 5szt gasolin - 3 szt. bbkamil - 2szt. 007andrew - 2 szt. zaki - 1szt. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Forza Lazio Posted February 4, 2009 Report Share Posted February 4, 2009 Ostatnie zamówienie na Alpsy nie wyszło, bo nie było na tamtą chwilę potków dostępnych w PL. Teraz wiem, że są na 100% dostępne, więc jak zbierze się grupa chętnych na min 10 sztuk to cena za jeden potek będzie wynosiła 22zł + koszta przesyłki. Proszę więc o wpisywanie się czy jest takie zapotrzebowanie i ile kto chciałby Alpsów. Przypominam, że to potencjomentry 2x10kOhm z włącznikiem idealnie pasujące do płytki MxM'a. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
new_oscar Posted February 4, 2009 Author Report Share Posted February 4, 2009 jestem chętny na 3 sztuki, zrobiłem listę na początku topika + update listy płytek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
k_urczak Posted February 4, 2009 Report Share Posted February 4, 2009 Jednego ALPSa poproszę. @forza, jeżeli to ty będziesz zamawiał to czy jest opcja, aby potka odebrać od Ciebie osobiście? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Forza Lazio Posted February 4, 2009 Report Share Posted February 4, 2009 Nie ma najmniejszego problemu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest KHOT Posted February 4, 2009 Report Share Posted February 4, 2009 +1 na alpsa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kojiro Posted February 4, 2009 Report Share Posted February 4, 2009 Jeden alps'ik dla mnie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bisek01 Posted February 4, 2009 Report Share Posted February 4, 2009 LISTA NA POTY ALPSA: new_oscar: 3 szt k_urczak 1 szt Bisek01 - 1szt. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomek8888 Posted February 4, 2009 Report Share Posted February 4, 2009 Ja poprosze 2 szt ALPSA. PS Ludzie jak podajecie aktualna liste to robcie to przynajmniej poprawnie. Biore 5 plytek a nie 2... tak jak jest to napisane w pierwszym poscie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marmur Posted February 4, 2009 Report Share Posted February 4, 2009 ja sie tez dorzuce 2 plytki, jedna sztuka alpsa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
007andrew Posted February 4, 2009 Report Share Posted February 4, 2009 + jedna sztuka alpsa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts