lysy Posted October 9, 2005 Report Posted October 9, 2005 Yo! Mtv raps chcem kupic se irivera z pamiecia 512 megsow ifp 795 albo z serii 800 (niewazne!). Moze jednak ktoś mie przekona ze lepiej zrobie jak kupie iaudio U2 512MB wahajaca sie ciagle majka z selometi
Skręt Posted October 9, 2005 Report Posted October 9, 2005 Przekonać Cie? Sama zdecyduj co jest dla Ciebie ważne . Oba plajery są dobre U2 miał chyba Forza Lazio...i tylko On (?) ifpów natomiast jest tutaj dużo.
Forza Lazio Posted October 9, 2005 Report Posted October 9, 2005 Zalety U2 względem iRivera. - Mniejszy i lżejszy - Wbudowany aku - Playlista On the Go - Odtwarza OGG wszystkich q - Mimo ,że oba mają USB 2.0 HS to w iAudio U2 jest szybszy - Chyba ardziej rozbudowany EQ (ale głowy nie dam) - Lepszy stosunek S/N (95dB vs 90dB) Zalety iRivera wzgledem U2 - Dłuższy czas pracy na bateri - Głośniej gra niż U2 (ale i tak U2 gra wystarczająco głośno) - Lepszy carrying case w iRiverze - Lepszy In-Line recording To by było na tyle
mart!n3k Posted October 9, 2005 Report Posted October 9, 2005 do irivera jeszcze to, ze jest na baterie wiec jak sie wyczerpie (chyba 40h trzeba ale coz ;]) to zawsze kiosk->paluszek->iriver->jazda od nowa... a z u2 gniazdko, ladowanie, czekanie... ale co kto lubi, albo wolisz pleja z aku albo na baterie
lysy Posted October 9, 2005 Author Report Posted October 9, 2005 dziekuje wszystkim za rzeczowe odpowiedzi ps. a jak wyglada sprawa dostepnosci zasilacza do iaudio u2? z opisiow wynika ze w zestawie nie ma?! pozdrawiam majka z selometi
Forza Lazio Posted October 9, 2005 Report Posted October 9, 2005 Za 20-30zł kupisz na allegro. Universalna ładowarka USB. pzdr
lysy Posted October 10, 2005 Author Report Posted October 10, 2005 heh! jeszcze jeden znak zapytania - może ostatni najbardziej zalezy mi, na, jak najlepszejszym odbiorze stacji radiowych. wiec który lepszy w tej dziedzinie: u2 czy ifp?? psia kosc ciezko sie zdecydowac majka z selometiiiiiiiii
adams Posted October 10, 2005 Report Posted October 10, 2005 a w tym temacie, to chyba wszyscy tu doszliśmy do tego samego wniosku: iaudio - lepsze radio iriver - lepszy dyktafon
mart!n3k Posted October 11, 2005 Report Posted October 11, 2005 wlasnie troche dziwi ze do u2 nie dodaja zasilacza w zestawie :/ przy takiej klasie produktu w opakowaniu powinno byc wszystko a tu jednej z najwazniejszych rzeczy brakuje :/ Przy ifpach 5xx i 9xx afair dalo sie takie cus skrecic...
KHRoN Posted October 11, 2005 Report Posted October 11, 2005 iFP-500 i iFP-900 to poza paroma drobnostkami najlepsze playerki jakie dotychczas miałem i widziałem :]
Forza Lazio Posted October 12, 2005 Report Posted October 12, 2005 iFP-500 i iFP-900 to poza paroma drobnostkami najlepsze playerki jakie dotychczas miałem i widziałem :] Muszę się z tym zgodzić mimo że miałem iFP999 tylko tydzień.
lysy Posted June 24, 2009 Author Report Posted June 24, 2009 yo! mtv raps! minelo troche latek zdecydowala sie na irivera i jak do tej pory od 2005 roku chodzi super bez awarii mega dźwiek ! nie zamienie na nic innego jeden problem napotkałam mianowicie przy zdalnym nagrywaniu stacji radiowych player nagrywa jedynie 120minut audycji i sie automatycznie wyłącza mimo że pamięci ma wystarczająco na nagranie jeszcze kilku godzin ... nie rozgryzlam tego czemu tak?! może ktoś podpowie ? pozdrawiam majka z selometiiii
Recommended Posts