Jeycam Posted January 26 Report Share Posted January 26 K1000 w chyba ładnym stanie i we w miarę normalnej cenie: https://www.ricardo.ch/de/a/akg-k-1000-kopfhoerer-1224029808/ Jak ktoś chce i da posłuchać to mogę je kupić i wysłać z Niemiec tak, żeby nie dowalili cła. U mnie niestety w tej połowie roku budżet na ******ły jest już wyczerpany... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
euter Posted January 26 Report Share Posted January 26 1 minutę temu, Jeycam napisał(a): wysłać z Niemiec tak, żeby nie dowalili cła Zakupy z Niemiec - i z każdego kraju UE - nie wiążą się z żadną dodatkową opłatą. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jeycam Posted January 26 Report Share Posted January 26 (edited) 3 minuty temu, euter napisał(a): Zakupy z Niemiec - i z każdego kraju UE - nie wiążą się z żadną dodatkową opłatą. Tak, wiem, dlatego to proponuję. Słuchawki są w Szwajcarii, skąd przy wysyłkach do Polski często cło jest doliczane. Edited January 26 by Jeycam 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FranticPhil Posted January 26 Report Share Posted January 26 MEST MK2https://www.olx.pl/d/oferta/unique-melody-mest-mk2-CID99-IDSRf48.htmlTo kogoś od nas?Sent from my iPhone using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marek_m Posted January 26 Report Share Posted January 26 (edited) 6 minut temu, Jeycam napisał(a): Słuchawki są w Szwajcarii, skąd przy wysyłkach do Polski często cło jest doliczane. Jesteś pewien ? Szwajcaria należy do Europejskiego Stowarzyszenia Wolnego Handlu i Strefy Wolnego Handlu, a co za tym idzie podlega europejskim regulacjom dot. VAT. Edited January 26 by marek_m Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jarzyna Posted January 26 Report Share Posted January 26 25 minut temu, FranticPhil napisał(a): MEST MK2https://www.olx.pl/d/oferta/unique-melody-mest-mk2-CID99-IDSRf48.html To kogoś od nas? Od atr3yu. W komisie 100 taniej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariuszryszard Posted January 26 Report Share Posted January 26 (edited) 23 minuty temu, marek_m napisał(a): Jesteś pewien ? Oj tam, oj tam @Jeycam chce sobie po prostu posłuchać Edited January 26 by mariuszryszard 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jeycam Posted January 26 Report Share Posted January 26 46 minut temu, marek_m napisał(a): Jesteś pewien ? Szwajcaria należy do Europejskiego Stowarzyszenia Wolnego Handlu i Strefy Wolnego Handlu, a co za tym idzie podlega europejskim regulacjom dot. VAT. Tak, w jedną i drugą stronę. Mieszkam w Szwajcarii od 6 lat, więc niestety przekonałem się na własnej skórze. 23 minuty temu, mariuszryszard napisał(a): Oj tam, oj tam @Jeycam chce sobie po prostu posłuchać A to też! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
euter Posted January 27 Report Share Posted January 27 Grado RA-1 https://allegrolokalnie.pl/oferta/wzmacniacz-sluchawkowy-grado-ra1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tommy66 Posted January 27 Report Share Posted January 27 Zachęcający 😉opis aukcji. @euter pytam wyłącznie z ciekawości, ile godzin średnio to maleństwo pracuje na takich bateriach? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
euter Posted January 27 Report Share Posted January 27 @Tommy66 Gdzieś czytałem że około 40-50 godzin. Baterii w swoim wciąż nie udało mi się rozładować, ale nie liczę, ile godzin już grał. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marek_m Posted January 27 Report Share Posted January 27 SanDisk 400 GB Extreme PRO microSDXC na Amazon.de za ok. 300 PLN Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaro54 Posted January 27 Report Share Posted January 27 1 godzinę temu, marek_m napisał(a): SanDisk 400 GB Extreme PRO microSDXC na Amazon.de za ok. 300 PLN Na allegro 512 GB za 20 pln więcej. Kupiłem do V6 I jestem ok Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dirian Posted January 27 Report Share Posted January 27 Teraz, Jaro54 napisał(a): Na allegro 512 GB za 20 pln więcej. Kupiłem do V6 I jestem ok Pytanie czy oryginał, na Allegro cała masa podróbek, a sprzedawca "Ergo Transport i Handel" raczej może budzić w tej kwestii wątpliwości. Do DAP-ów to polecam Lexar Play, karta dużo tańsza i dalej z dobrymi transferami. Ten Sandisk to typowo pod kamery z zapisem 4K. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaro54 Posted January 27 Report Share Posted January 27 Oryginalne jak najbardziej. Warto Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Undertaker Posted January 27 Popular Post Report Share Posted January 27 (edited) Słuchawki HIFIMAN He-400i [Rezerwacja] za 500 ziko Cytat Ukłony drogie Pany sprzedam dziś HIFIMANY. (Jak coś dzwoń no chyba, że masz 15lat to napisz]Sprzedam He-400i model 2019 (Została 1 Para) proszę nie mylić z badziewiem HE-400SE, które są nowymi 400SPs. Taniej nie będzie jak Cię nie stać jakiś nastolatek sprzedaje Superluxy HD 9999 ogłoszenie obok.Ogólnie mam 4 pary tych słuchawek zakupione z Outletu Hifimana z przeznaczeniem na graty, mody, ale plany się zmieniły, a właściwie zbudowałem sobie miesiąc temu HE-6SEV2 i te nie są mi potrzebne plus mam już inne He-400i w obudowie HE-560 v3 po ostrym tuningu heh. W zestawie pełen zestaw producenta + pudełka. Słuchawki mają w sobie magnesy z "Sundary" i mega huyowe oryginalne pady oraz kabel za 5zł. Hifiman wycofał je z produkcji w 2019 roku zmienił pady, kabel, obudowę i nazwał je Sundara i kosi jeleni na 1600zł. Skąd to wiem? Bo pracuje w sklepie Audio mam dostęp do wszystkiego XD oraz mam na chałupie 2 pary Sundary i numery seryjne magnesów się zgadzają brawo Hifiman. Ogólnie po zmianie kabla i padów z HE-6SEV2 lub Sundary grają identycznie LoL. Oczywiście słuchawki mierzyłem na MINI DSP Ears, więc jak ktoś chcę wydruk to spoko. Koszt padów Sundary lub HE-6SEV2 oczywiście 150-200zł z Ybeya + jakiś fajny kabel 200zł + grille 200zł. Słuchawki nie są mi potrzebne i leża w pudłach od momentu zakupu, gdyż mam już Sundare, HE-400i, HE-6SEV2, DT 990 i 1990. W oryginale grają jak lepsze Sennheisery HD 600 czyli lipa... jak kupisz sobie pady od droższego modelu masz coś jak DT 990-1990 z w huy szeroką sceną i wtedy jest już grubo posiadaczom AKG 7XX i K712 wspólczuje. Do słuchawek trzeba wzmacniacz pod fonem czy lapkiem jest żenada ja cisnołem na Toppingu A90+D90, IFI Zen Dac+Can i jakaś płyta ASUS Strix z wbudowanym wzmakiem do 600OHM i było lux. Ogólnie do mixowania "lepsiejsze" są tylko DT 1990, ale do gierek He-400i po modach wypi3...dała wszystko co dostępne jest w MP3 Store nawet HD 800s no chyba, że sobie kupisz Arya Stealth V3 za 7000zł to będziesz mieć 5% lepiej ogólnie nie warto, ale ten kto posiada takie słuchawki Ci tego nie powie, że utopił 7 kafli.. Osobiście używam tego modelu jako narzędzia do mixowania i zarabiania kasy razem z DT 1990 i mam gdzieś, że Adele lepiej śpiewa na HD 650. Ogólnie super zabawka dla kogoś kto nigdy nie miał na głowie słuchawek za 7-9k PLN bo te wcale nie są gorsze mój kumpel ma He-1000SE i po przesłuchaniu mojego egzemplarza i HE-6SEV2 wytatuował sobie na czole napis "Osioł" osobiście proponowałem mu tatuaż z napisem "Dałem Się Wydymać", ale się nie zgodził. Nie jestem audiofilem po prostu mówię wprost jak firmy doją Audiofili sprzedając 3 razy to samo w innej cenie. Pozdrawiam trzeźwo słuchających. Opis złoto A już myślałem że każden jeden audiofil to miętki-wrażliwy snołflejk a tu taka niespodzianka. Edited January 27 by Undertaker 1 1 11 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lobuz1 Posted January 27 Report Share Posted January 27 (edited) 5 minut temu, Undertaker napisał(a): Opis złoto Chciałbym poznać człowieka 😊. Edited January 27 by lobuz1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Undertaker Posted January 27 Report Share Posted January 27 Ja mam takie podejrzenia że to były user (wielokrotnie zbanowany na forum) @mikolaj612. Ale oczywiście mogę się mylić. Tak czy inaczej pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lobuz1 Posted January 27 Report Share Posted January 27 (edited) 2 minuty temu, Undertaker napisał(a): Ja mam takie podejrzenia że to były user (wielokrotnie zbanowany na forum) @mikolaj612. Ale oczywiście mogę się mylić. Tak czy inaczej pozdrawiam Ja mam zakaz stadionowy u Łopaty n AF, ale tam emocje jak u cioci Zosi na imieninach. 😊 Edited January 27 by lobuz1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Undertaker Posted January 27 Report Share Posted January 27 A nie wyemigrowałem tam jak migracja akurat była, natomiast zawsze bawiły mnie te wojenki jakie tu swego czasu były pt. "żółci vs fioletowi" czy jakoś tak 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lobuz1 Posted January 27 Report Share Posted January 27 1 minutę temu, Undertaker napisał(a): A nie wyemigrowałem tam jak migracja akurat była, natomiast zawsze bawiły mnie te wojenki jakie tu swego czasu były pt. "żółci vs fioletowi" czy jakoś tak Nie moje czasy. Ja świeży jestem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Undertaker Posted January 27 Report Share Posted January 27 Nic takiego w sumie. Zresztą szczegółów nie znam tylko takie tam obserwacje tego co akurat widziałem. Nawet już nie pamiętam o co dokładnie szło, ale kilka razy widziałem jak tutaj czy tam odnoszono się do siebie z tego typu "uprzejmościami" + kilku userów bardzo się lubiących się ze sobą pożarło i potem już nie lubiło. To tak w skrócie. Było, minęło. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blizniak Posted January 27 Report Share Posted January 27 Im dalej tym śmieszniej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Undertaker Posted January 27 Report Share Posted January 27 Po tym się poznaje wybitnych autorów Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marek_m Posted January 27 Report Share Posted January 27 2 godziny temu, Jaro54 napisał(a): Oryginalne jak najbardziej. Warto Używam kart głównie do zdjęć. Ewentualny problem, to duży problem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts