Jump to content

Okazje z allegro i nie tylko

BratBot

Recommended Posts

3 minuty temu, euter napisał(a):

Zakupy z Niemiec - i z każdego kraju UE - nie wiążą się z żadną dodatkową opłatą.

Tak, wiem, dlatego to proponuję. ;) Słuchawki są w Szwajcarii, skąd przy wysyłkach do Polski często cło jest doliczane.

Edited by Jeycam
  • Like 2

6 minut temu, Jeycam napisał(a):

Słuchawki są w Szwajcarii, skąd przy wysyłkach do Polski często cło jest doliczane.

Jesteś pewien ?

Szwajcaria należy do Europejskiego Stowarzyszenia Wolnego Handlu i Strefy Wolnego Handlu, a co za tym idzie podlega europejskim regulacjom dot. VAT.

Edited by marek_m

46 minut temu, marek_m napisał(a):

Jesteś pewien ?

Szwajcaria należy do Europejskiego Stowarzyszenia Wolnego Handlu i Strefy Wolnego Handlu, a co za tym idzie podlega europejskim regulacjom dot. VAT.

Tak, w jedną i drugą stronę. ;) Mieszkam w Szwajcarii od 6 lat, więc niestety przekonałem się na własnej skórze.

23 minuty temu, mariuszryszard napisał(a):

Oj tam, oj tam @Jeycam chce sobie po prostu posłuchać ;)

A to też! :D

• Haha 1

1 godzinę temu, marek_m napisał(a):

SanDisk 400 GB Extreme PRO microSDXC na Amazon.de za ok. 300 PLN

Na allegro 512 GB  za 20 pln więcej. Kupiłem do V6 I jestem ok

Teraz, Jaro54 napisał(a):

Na allegro 512 GB  za 20 pln więcej. Kupiłem do V6 I jestem ok

Pytanie czy oryginał, na Allegro cała masa podróbek, a sprzedawca "Ergo Transport i Handel" raczej może budzić w tej kwestii wątpliwości.

Do DAP-ów to polecam Lexar Play, karta dużo tańsza i dalej z dobrymi transferami. Ten Sandisk to typowo pod kamery z zapisem 4K.

• Like 1

Oryginalne jak najbardziej. Warto

5 minut temu, Undertaker napisał(a):

Opis złoto :D

Chciałbym poznać człowieka 😊.

Edited by lobuz1

2 minuty temu, Undertaker napisał(a):

Ja mam takie podejrzenia że to były user (wielokrotnie zbanowany na forum) @mikolaj612. Ale oczywiście mogę się mylić. Tak czy inaczej pozdrawiam :)

Ja mam zakaz stadionowy u Łopaty n AF, ale tam emocje jak u cioci Zosi na imieninach. 😊

Edited by lobuz1

1 minutę temu, Undertaker napisał(a):

A nie wyemigrowałem tam jak migracja akurat była, natomiast zawsze bawiły mnie te wojenki jakie tu swego czasu były pt. "żółci vs fioletowi" czy jakoś tak ;)

Nie moje czasy. Ja świeży jestem.

Nic takiego w sumie. Zresztą szczegółów nie znam tylko takie tam obserwacje tego co akurat widziałem. Nawet już nie pamiętam o co dokładnie szło, ale kilka razy widziałem jak tutaj czy tam odnoszono się do siebie z tego typu "uprzejmościami" + kilku userów bardzo się lubiących się ze sobą pożarło i potem już nie lubiło. :D

To tak w skrócie. Było, minęło. 

• Thanks 1