Jump to content
PREORDER na słuchawki ISN w tym przede wszystkim ISN EBC80 ×

Recommended Posts

Posted

Wszystko po to aby dobre oferty nie gubiły się w najdłuższym. Zasada jest prosta, ciekawe oferty z allegro zamieszczamy w następujący sposób:

1. Przedmiot aukcji.

2. Data zakończenia (zachęcam do kopiowania danych z rubryki "Do końca")

3. Link

W przypadku odtwarzaczy proszę podawać pojemność.

Np.

1. AKG K240

2. (wto 08 lip 2008 22:17:21 CEST)

3. http://www.allegro.pl/item395493365_slucha...40_monitor.html

Zakazane jest linkowanie do własnych przedmiotów!

Posted

hmm właśnie też chciałem taki temat założyć, ale już nic nie mówie żeby OT nie robić.

mam tylko prośbę, aby zamieszczać naprawdę wyjątkowe i bardzo okazyjne/opłacalne aukcje, żeby się nie robił burdel i syf, bo później się utonie w morzu bezsensownych linków i temat umrze, a uważam że jest bardzo pożyteczny.

pozdrawiam.

Posted

Suche linki umieszczone według podanego schematu nie mają sensu, IMHO ;)

Lepiej podyskutować nad sensem i opłacalnością zakupu/licytacji. Tak potraktować ten temat bardzo luźnie!

Posted
Ale jak można dyskutowac o opłacalności skoro nie wiadomo za ile się wylicytuje?

Właśnie można podyskutować do jakiej kwoty zakup jest opłacalny. ;P

Bushido nie wiem czy zauważyłeś ze fora służą do dyskusji. ;P

Posted
Ale do bez sensu. Dla jednych sprzęt jest bardziej niż dla innych wartościowy. Poza tym na ile kogoś stać na tyle licytuje.

Dobra, ale tylko do jakiejś ceny jest to okazja. ;)

Posted

Zastanawiałem się czy nie kupić ifp-895 512mb za 199zł w Kup Teraz - i z tego zastanawiania się wyszło tyle że wchodzę na allegro i ktoś to capnął :D

Posted
Zastanawiałem się czy nie kupić ifp-895 512mb za 199zł w Kup Teraz - i z tego zastanawiania się wyszło tyle że wchodzę na allegro i ktoś to capnął

Bodajże @Bres dorwał za 120 :>

A tak apropo, jak będzie naprawdę fajna okazja to nikt się nie podzieli linkiem, bo sam będzie czekał na koniec aukcji ;D

Posted

maba za 110 ;) ale wsumie 120 z przesyłka...

ale mysle ze kiedys go sprzedam za 175zł wiec przy tej ofercie z allegro co jest teraz to faktycznie bedzie okazja

fuks ze ten koles z allegro co kupil go teraz za 199 nie wyzarł mi tego mojego <lol2> ;d

Posted
okazja to raczej nie była, bo chodziły taniej

A nie sądzisz ze samo pojawienie się ifp gdziekolwiek w sprzedaży to okazja?