rafmass Posted June 24, 2008 Report Posted June 24, 2008 Wyczytałem na jednym forum, że mobiBLU teraz to już tylko logo tak jak MPMan a wcale to już nie jest Koreańska firma. W zasadzie faktycznie jakoś cały czas pokazują jakieś OEMy, ale to oznacza, że już nigdy nic nie wypuszczą i, że teraz to już faktycznie tylko logo? Quote
.ksy Posted June 24, 2008 Report Posted June 24, 2008 Tak. mobiBLU podzielało losy MPMana. W tej chwili pozostała tylko marka, a produkty to już tylko OEM. Quote
Bolec Posted July 8, 2008 Report Posted July 8, 2008 Wielka szkoda, w sumie nigdy nie miałem okazji posłuchać niczego konkretnego tej marki, ale Cube mi się podobał a może to był Boxon? Cos w stylu takiej kostki. Quote
Pitch Black Ink Posted July 9, 2008 Report Posted July 9, 2008 To był CUBE BOXON przypominał trochę Lplayera raczej. Quote
aallen Posted January 20, 2009 Report Posted January 20, 2009 masz szczescie ze go nie miales. Strasznie wadliwe playery Quote
mykupyku Posted February 10, 2016 Report Posted February 10, 2016 masz szczescie ze go nie miales. Strasznie wadliwe playery jakie tam wadliwe - robiłem jakieś porządki i się kostka znalazła i nawet ta dziwna ładowarka po małym jacku... podładowałem i gra jak złoto całe 1GB pamięci, jezu co tam ponagrywane... Quote
Azahiel Posted February 10, 2016 Report Posted February 10, 2016 masz szczescie ze go nie miales. Strasznie wadliwe playery jakie tam wadliwe - robiłem jakieś porządki i się kostka znalazła i nawet ta dziwna ładowarka po małym jacku... podładowałem i gra jak złoto całe 1GB pamięci, jezu co tam ponagrywane... Gratuluje, dostajesz nagrodę- złotą łopatę archeologa! 1 Quote
mykupyku Posted February 10, 2016 Report Posted February 10, 2016 w porównaniu z cudami techniki z tamtych lat to CUBE ma taki design, że jakbym go wstawił w komisie jako nowość, to parę PW bym dostał z zapytaniami Quote
Recommended Posts