Jump to content
Letnia Promocja (HiFiPRO / MP3Store ) PRZYGOTUJ się na Wyjazd z ULUBIONĄ MUZYKĄ ×

Recommended Posts

Posted

Wyczytałem na jednym forum, że mobiBLU teraz to już tylko logo tak jak MPMan a wcale to już nie jest Koreańska firma. W zasadzie faktycznie jakoś cały czas pokazują jakieś OEMy, ale to oznacza, że już nigdy nic nie wypuszczą i, że teraz to już faktycznie tylko logo?

Posted

Tak. mobiBLU podzielało losy MPMana.

W tej chwili pozostała tylko marka, a produkty to już tylko OEM.

• 2 weeks later...
Posted

Wielka szkoda, w sumie nigdy nie miałem okazji posłuchać niczego konkretnego tej marki, ale Cube mi się podobał :)

a może to był Boxon? Cos w stylu takiej kostki.

• 6 months later...
  • 7 years later...
Posted

masz szczescie ze go nie miales. Strasznie wadliwe playery

jakie tam wadliwe - robiłem jakieś porządki i się kostka znalazła i nawet ta dziwna ładowarka po małym jacku... podładowałem i gra jak złoto :)

całe 1GB pamięci, jezu co tam ponagrywane...

Posted

masz szczescie ze go nie miales. Strasznie wadliwe playery

jakie tam wadliwe - robiłem jakieś porządki i się kostka znalazła i nawet ta dziwna ładowarka po małym jacku... podładowałem i gra jak złoto :)

całe 1GB pamięci, jezu co tam ponagrywane...

Gratuluje, dostajesz nagrodę- złotą łopatę archeologa!

ee1bd7b0e7a0.jpg

• Like 1
Posted

w porównaniu z cudami techniki z tamtych lat to CUBE ma taki design, że jakbym go wstawił w komisie jako nowość, to parę PW bym dostał z zapytaniami :)