.ksy Posted August 19, 2005 Report Posted August 19, 2005 Temat tych playerów poruszany dość często już na naszym forum. Teraz mamy jedną konkretną sekcje. Co myślicie o tych playerach? Kupili byście któryś z nich? Jak tak to który? Z przecieków kontrolowanych wiem, że do znanego już nam modelu DAH-1700 dołączą kolejne playerki. Pozostaje nam tylko czekać. Quote
mart!n3k Posted August 19, 2005 Report Posted August 19, 2005 ta taka kostke bym kupil... nie wiem ktory to model Quote
mp3fan Posted August 20, 2005 Report Posted August 20, 2005 ta taka kostke bym kupil... nie wiem ktory to model Mobiblu DAH 1500 Quote
adams Posted August 20, 2005 Report Posted August 20, 2005 a ja bym przeczytał chętnie jakieś subiektywne nawet porównanie mobilblu z irzeką czy iaudio Quote
Publius Enigma Posted August 20, 2005 Report Posted August 20, 2005 a ja bym przeczytał chętnie jakieś subiektywne nawet porównanie mobilblu z irzeką czy iaudio Ja bym z chęcią porównał Ciekawi mnie głównie jakość dźwięku oczywiście. Ja bym chyba kupił DAH-1400......... On jest po prostu... piękny!! Lecz wg. danych producenta wytrzymuje max 12h na wbudowanym aku!!!! Nigdy go nie kupię, nawet jesli będzie w wersji 4GB a jakość dźwięku będzie na poziomie iRivera/iAudio Podsumowaując: juz teraz zgłaszam sie do testów któregoś z MobiBlu, najlepiej DAH-1400 Quote
.ksy Posted August 20, 2005 Author Report Posted August 20, 2005 Z tego co wiem, machina ruszyła i obecnie dostepny model mobiBLU poszedł do pierwszych testów do prasy, więc pewnie niedługo już o nim cosik przeczytamy. W ogole to teraz wkilku magazynach ma być porównanie playerów, będzie w nich iAUDIO iriver a i może mobiBLU się tam załapało. Quote
adams Posted August 20, 2005 Report Posted August 20, 2005 zapowiada się ciekawie... chociaż w mobilblu dopłacasz za kolorowy wyświtlacz - dla mnnie rzecz zbędna Quote
Publius Enigma Posted August 20, 2005 Report Posted August 20, 2005 zapowiada się ciekawie... chociaż w mobilblu dopłacasz za kolorowy wyświtlacz - dla mnnie rzecz zbędna Na CZYTELNY kolorowy wyświetlacz to ja bym troszke nawet dołożył ale napewno bezsensem jest odtwarzacz MP4 przy takim ekraniku... Co do recenzji w pismach to jestem bardzo sceptyczny... Cos rzadko doceniają jakość dźwięku iRivera i iAudio Quote
Goa Posted August 26, 2005 Report Posted August 26, 2005 Warto dodac ze DACH-1500i jest "Made In Korea", kolejny plus dla Koranczykow. Quote
Robson87 Posted November 24, 2005 Report Posted November 24, 2005 fajna kostka, nawet super, podoba mi sie i funkcje tez ma niczego sobie lecz balbym sie, ze poprostu ja zgubie bo jest tak malutka.... Quote
czarny011 Posted January 25, 2006 Report Posted January 25, 2006 Witam bede pisal dopiero tu na forum 1szy raz ... jakybm cos zle pisal do dajcie znac.. a jesli chodzi o kosteczke to zgadzam sie z przedmówca fajna mala piekna rzecz a cieszy.. ale jednak wlasnie az chyba za mala jak na czlowieka ktory wiadomo zawsze moze cos zgubic a tym bardziej cos malego :)Ale pomysl i wykonanie znakomite:) mialem okazje sie pobawic:) i dalbym na 9/10 Quote
Recommended Posts