pavlitto Posted June 12, 2008 Report Share Posted June 12, 2008 Rok temu miałem 65 punktów i dostałem się, gdzie chciałem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
doom4n Posted June 12, 2008 Report Share Posted June 12, 2008 rocznik 89, miałem 94 punkty. Ludzie bez stresów. Zobaczycie co to jest matura:P narzazie nie macie powodu do stresu, wierzcie mi:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mdrdr Posted June 12, 2008 Report Share Posted June 12, 2008 Ludzie bez stresów. Zobaczycie co to jest matura:P Ludzie, bez stresów. Zobaczycie, co to jest sesja:P itd itd, myślę, że dużo osób mogłoby kontynuować listę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Salicylowy Posted June 12, 2008 Report Share Posted June 12, 2008 Ludzie, bez stresów. Zobaczycie, co to jest sesja:P itd itd, myślę, że dużo osób mogłoby kontynuować listę Zobaczycie co to jest wykład przed stuosobową widownią na średnio obeznany temat Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
roni77 Posted June 12, 2008 Report Share Posted June 12, 2008 Zobaczycie co to jest wykład przed stuosobową widownią na średnio obeznany temat Ludzie zobaczycie co to jest zrobienie pięciu raportów na Zarząd, który jest następnego dnia i jeszcze przedstawienie ich na tym Zarządzie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cwany Posted June 12, 2008 Report Share Posted June 12, 2008 45 polski i 40 matma, rocznik 92 85 łącznie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skorp Posted June 12, 2008 Report Share Posted June 12, 2008 Matma 43 punkty, humanistyczny 46, razem 89 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
F_Alonso Posted June 13, 2008 Report Share Posted June 13, 2008 Ja swego czasu (rocznik 89) miałem najlepszy wynik w szkole Ja też , rocznik '89 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pGo Posted June 13, 2008 Report Share Posted June 13, 2008 Ja tam egzamin olewałem, ale 42(hum) i 43(ścisłe) uzbierałem. 85pkt, czyli wstydu nie ma ;] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
douglaz Posted June 14, 2008 Report Share Posted June 14, 2008 Ja tam egzamin olewałem, ale 42(hum) i 43(ścisłe) uzbierałem. 85pkt, czyli wstydu nie ma ROTFL - mam identycznie punktów co ty i z humana i z matmy rocznik 92 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mjuzik Posted June 14, 2008 Report Share Posted June 14, 2008 Ja też , rocznik '89A ile, jeśli można spytać? Bo ja marne 95 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pala01 Posted June 15, 2008 Report Share Posted June 15, 2008 A ja olałem sobie egzamin bo i tak dzięki tytułowi laureata miałem wstęp do każdej klasy (rocznik '89 ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pGo Posted June 15, 2008 Report Share Posted June 15, 2008 ROTFL - mam identycznie punktów co ty i z humana i z matmy rocznik 92 ściągałeś Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ulit Posted June 15, 2008 Report Share Posted June 15, 2008 A ja olałem sobie egzamin bo i tak dzięki tytułowi laureata miałem wstęp do każdej klasy (rocznik '89 ) Kujon... Ja z angielskiego przeszedłem do 2giego etapu. I tylko tyle. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kilar Ezan Posted June 15, 2008 Report Share Posted June 15, 2008 Ja z angielskiego przeszedłem do 2giego etapu. I tylko tyle. huh.gif Jak i ja [rocznik '90]. Najśmieszniejsze, że razem z jednym gościem mieliśmy największą liczbę punktów w rejonie... i nie przeszliśmy do województwa xD A laureata miałem z matmy ;> Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guzik Posted June 15, 2008 Report Share Posted June 15, 2008 Z polskiego mamy genialną nauczycielke, także o ten test się nie boje. Gorzej z matmą, i tutaj pasowało by zawalczyć o laureata. Angielski mógłbym napisać już po pierwszej klasie, i nie zdziwiłbym się jakbym napisał na maxa ;P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brestinder Posted June 15, 2008 Report Share Posted June 15, 2008 ja w tym roku przeszlem z matmy do 2 etapu (1lic) oraz 28 m iejsce w kangurze, a tak to nic ciekawego ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jFF Posted June 15, 2008 Report Share Posted June 15, 2008 Nie macie lepszych zajęć niż się uczyć :> Bo widze co chwile ktoś o laureacie gada ;] ja tam mialem 70 rocznik '90 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kilar Ezan Posted June 15, 2008 Report Share Posted June 15, 2008 To ja aż taki dobry, żeby przechodzić dalej w olimpiadzie nie jestem ;] Gratz. Choć musiałbym posiedzieć nad tym przez wakacje, bo bycie zwolnionym z matury z matmy jest kuszące ;] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Salicylowy Posted June 15, 2008 Report Share Posted June 15, 2008 Choć musiałbym posiedzieć nad tym przez wakacje, bo bycie zwolnionym z matury z matmy jest kuszące ;] O tym samym myślę, ale nie mata, tylko chemia btw. Póki co, jako wyjątek na skalę krajową, muszę się uczyć na jutro oznaczać drzewa i krzewy (zajęcia terenowe...) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wtd Posted June 16, 2008 Report Share Posted June 16, 2008 Choć musiałbym posiedzieć nad tym przez wakacje, bo bycie zwolnionym z matury z matmy jest kuszące ;] Widzę tu parę braków logicznych Jedyne rzeczy związane ze szkołą na jakie odważyłem się w wakacje to było donoszenie papierów Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pala01 Posted June 16, 2008 Report Share Posted June 16, 2008 Kujon... Ja z angielskiego przeszedłem do 2giego etapu. I tylko tyle. Czy kujon..? No nie wiem, tak naprawdę uczyłem się tylko do ostatniego etapu z gery, a byłem - laureatem z infy - finalistą z gery - 2 etapowcem z matmy czyli w sumie jak widać nie warto się uczyć Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Salicylowy Posted June 16, 2008 Report Share Posted June 16, 2008 Czy kujon..? No nie wiem, tak naprawdę uczyłem się tylko do ostatniego etapu z gery, a byłem- laureatem z infy - finalistą z gery - 2 etapowcem z matmy czyli w sumie jak widać nie warto się uczyć Zawsze zazdrościłem ludziom z takimi predyspozycjami Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pala01 Posted June 16, 2008 Report Share Posted June 16, 2008 Zawsze zazdrościłem ludziom z takimi predyspozycjami No właśnie to nie jest coś, czego można zazdrościć... Przez to, że praktycznie nie musiałem się uczyć, nie nabrałem takiego nawyku. Po prostu nie potrafie się uczyć... Idą studia i nie wiem jak tam dam sobie rade :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mdrdr Posted June 16, 2008 Report Share Posted June 16, 2008 Nie wiadomo, tacy zdolni robią licencjat w dwa lata i myk! do pracy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts