douglaz Posted June 20, 2008 Report Share Posted June 20, 2008 Jakoś tak mają że w ważnych momentach się mobilizują a w mniej ważnych dostają w śmieszny sposób też to zauważyłem. pokazali to na mistrzostwach 2k6, gdzie drużyna niemiecka była w świetnej formie, i wtedy właśnie Włosi byli zmobilizowani. wygrali 2:0. ale tego meczu nie zapomne nigdy, chyba najlepszy mecz jaki w życiu oglądałem. ach ten dramatyzm, i wola walki, ta agresja i dynamika. ogólnie mówiąc ten poziom! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
qzar Posted June 20, 2008 Report Share Posted June 20, 2008 też to zauważyłem. pokazali to na mistrzostwach 2k6, gdzie drużyna niemiecka była w świetnej formie, i wtedy właśnie Włosi byli zmobilizowani. wygrali 2:0. ale tego meczu nie zapomne nigdy, chyba najlepszy mecz jaki w życiu oglądałem. ach ten dramatyzm, i wola walki, ta agresja i dynamika. ogólnie mówiąc ten poziom! o tak:) Świetny mecz;) [OT] Jeszcze podobał mi się z 98' Anglia - Argentyna (2:0 prowadzili anglicy, Beckham dostał czerwoną, pozniej argentyna wyrownala i wygrała w karnych) Albo z Euro 2000 Angilia : Portugalia 2:3:) [/OT] Teraz na Euro nie było jeszcze takich meczy;/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seamus Posted June 20, 2008 Report Share Posted June 20, 2008 o tak:) Świetny mecz;) [OT] Jeszcze podobał mi się z 98' Anglia - Argentyna (2:0 prowadzili anglicy, Beckham dostał czerwoną, pozniej argentyna wyrownala i wygrała w karnych) Albo z Euro 2000 Angilia : Portugalia 2:3:) [/OT] Teraz na Euro nie było jeszcze takich meczy;/ Ja z łezką w oku wspominam 94' Pamiętam, że zostałem wtedy wgnieciony w fotel patrząc jak grały takie "kopciuszki" mistrzostw jak: Rumunia (z Gheorge Hagim), Bułgaria (z królem strzelców mistrzostw Stoiczkowem) czy Szwecja (z Anderssonem i wpsaniałym w bramce Thomasem Ravellim). Chyba nigdy nie było tylu piłkarskich indywidualności na jednym turnieju (nawet Maradona sie zameldował w fazie grupowej, ale za jazdy z koksem został zdyskwalifikowany ). Jak dla mnie (za całokształt) zdecydowanie najlepszy turniej jak do tej pory. Wcześniejszych z racji zbytniego zesmarkaczenia nie kojarzę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cannabizzz776i99 Posted June 20, 2008 Report Share Posted June 20, 2008 o tak:) Świetny mecz;) [OT] Jeszcze podobał mi się z 98' Anglia - Argentyna (2:0 prowadzili anglicy, Beckham dostał czerwoną, pozniej argentyna wyrownala i wygrała w karnych) Albo z Euro 2000 Angilia : Portugalia 2:3:) [/OT] Teraz na Euro nie było jeszcze takich meczy;/ Wygrana Turków z Czechami nie była dramatyczna? Poza tym to dopiero faza grupowa (no i jeden mecz ćwierćfinałowy), teraz się dopiero zaczną prawdziwe emocje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pGo Posted June 20, 2008 Report Share Posted June 20, 2008 Ja cały czas nie moge zapomnieć niemcy:argentyna z mistrzostw świata. Tak rżneli z sędzią ze szkoda mówić. A najgłupsze było jak szkop perfidną kose w nogi w polu karnym załadował argentyńczykowi, to nie dość że nie było karnego, to argentyńczyk dostał żółtą. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
qzar Posted June 20, 2008 Report Share Posted June 20, 2008 @Cannabizzz776i99 był dramatyczny, ale tylko ostatanie 20 minut;) I badz co bądź przez pierwsze 70 minut wiało ostro nudą A kto pamieta mecze Franzucow z Euro 2000? Karny z Portugalia w półfinale i sam Finał ( bramka w ostatniej minucie). Teraz pozostaje nam tylko czekać na takie mecze moze Hiszpanie - Wlochy;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
douglaz Posted June 20, 2008 Report Share Posted June 20, 2008 A kto pamieta mecze Franzucow z Euro 2000? Karny z Portugalia w półfinale i sam Finał ( bramka w ostatniej minucie). Teraz pozostaje nam tylko czekać na takie mecze nawet mi nie przypominaj pamietam jak się wtedy rozbeczałem na meczy fr-ita, jak fra wygrała. miałem wtedy 8 lat, a już polubiłem italię Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
siloe Posted June 20, 2008 Author Report Share Posted June 20, 2008 no proszę a już myślałem, że nie zdążę na turcja chorwacja, a tu jak na życzenie - dogryweczka i jeszcze pewnie karniaki będą Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guzik Posted June 20, 2008 Report Share Posted June 20, 2008 Ano. Mimo wszystko w mojej opinii i tak jest to ciekawy mecz ^^ No to Olić już nie strzeli Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kasztaniak Posted June 20, 2008 Report Share Posted June 20, 2008 Gol! Gol! Gol! W ostatniej minucie dogrywki! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kasztaniak Posted June 20, 2008 Report Share Posted June 20, 2008 Już 1:1! Masakra!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
siloe Posted June 20, 2008 Author Report Share Posted June 20, 2008 o kur Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kasztaniak Posted June 20, 2008 Report Share Posted June 20, 2008 To się porobiło... cały mecz nudy, a końcówka ^^ Karne - loteria. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
qzar Posted June 20, 2008 Report Share Posted June 20, 2008 LOL:D nie mogli tak od razu bramek strzelac? bylo by prosciej:) Kolejny raz Turcy strzelają w ostatnich minutach bramke (3 mecz rzedu:)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kasztaniak Posted June 20, 2008 Report Share Posted June 20, 2008 Turcja w półfinale. Ale zezolili Chorwaci ;P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
siloe Posted June 20, 2008 Author Report Share Posted June 20, 2008 ...oj dzieje się dzieje. Nie przepadam za tym sportem ale jak się dzieje to może być Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
qzar Posted June 20, 2008 Report Share Posted June 20, 2008 Kurde Niemcy w finale;/ Myśle, że Niemcy nie dadzą sie tak wykiwać jak Czesi i Chorwaci;p Brawo Turcja;D naprawdę mają ogromne serce do gry;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seamus Posted June 20, 2008 Report Share Posted June 20, 2008 charakterni Turcy, jednak z przekroju całego meczu to zwycięstwo im sie należało Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pGo Posted June 20, 2008 Report Share Posted June 20, 2008 Turcy z Niemcami raczej przegrają, a Chorwacja mogłaby wygrać(skoro raz wygrali, drugi raz czemu nie ) I trochę za dużo czasu doliczył sędzia w dogrywce(gdzie się de facto nie dolicza czasu) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maba Posted June 20, 2008 Report Share Posted June 20, 2008 To nie był piękny mecz, ale jaki dramatyczny. Turcy są fenomenalni, pod tym względem, iż stracony gol ich nie dołuje, a jeszcze mocniej motywuje! Świetne widowisko, liczyłem na nich! Niech jeszcze wykiwają Niemców i będzie cudownie A jutro się zapowiada piękne widowisko.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cwany Posted June 20, 2008 Report Share Posted June 20, 2008 "piłka nożna to taka gra, w której 22 mężczyzn biega za piłką, a na końcu i tak wygrywają Niemcy" Gary Lineker Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
espequer Posted June 20, 2008 Report Share Posted June 20, 2008 "piłka nożna to taka gra, w której 22 mężczyzn biega za piłką, a na końcu i tak wygrywają Niemcy" Gary Lineker Turcjaaa, biało czerwoniii !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
roni77 Posted June 20, 2008 Report Share Posted June 20, 2008 Gratulacje dla Turków. Chłopaki mają stalowe nerwy Wygląda chyba jednak, że Niemcy w finale. Farciarze... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maba Posted June 20, 2008 Report Share Posted June 20, 2008 Spokojnie Panowie. Wczoraj Portugalia była faworytem, dzisiaj Chorwacja i co? Sami widzieliśmy.. Wprawdzie Turkom brakuje nieco do poziomu światowego, ale jak było nam to dane zobaczyć dzisiaj - w piłce nie liczą się tylko umiejętności, ale też siła walki, dobra psychika, motywacja i odrobina szczęścia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
roni77 Posted June 20, 2008 Report Share Posted June 20, 2008 Tu nawet nie chodzi o to maba, ale o chociażby zwykłe zmęczenie po 120 minutowej harówie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts