Jump to content
Sivga & Sendy Audio - reaktywacja - specjalna oferta ×

OJRO 2008

siloe

Recommended Posts

Jakoś tak mają że w ważnych momentach się mobilizują a w mniej ważnych dostają w śmieszny sposób

też to zauważyłem. pokazali to na mistrzostwach 2k6, gdzie drużyna niemiecka była w świetnej formie, i wtedy właśnie Włosi byli zmobilizowani. wygrali 2:0. ale tego meczu nie zapomne nigdy, chyba najlepszy mecz jaki w życiu oglądałem.

ach ten dramatyzm, i wola walki, ta agresja i dynamika. ogólnie mówiąc ten poziom!

• Replies 655
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

też to zauważyłem. pokazali to na mistrzostwach 2k6, gdzie drużyna niemiecka była w świetnej formie, i wtedy właśnie Włosi byli zmobilizowani. wygrali 2:0. ale tego meczu nie zapomne nigdy, chyba najlepszy mecz jaki w życiu oglądałem.

ach ten dramatyzm, i wola walki, ta agresja i dynamika. ogólnie mówiąc ten poziom!

o tak:) Świetny mecz;)

[OT]

Jeszcze podobał mi się z 98' Anglia - Argentyna (2:0 prowadzili anglicy, Beckham dostał czerwoną, pozniej argentyna wyrownala i wygrała w karnych)

Albo z Euro 2000 Angilia : Portugalia 2:3:)

[/OT]

Teraz na Euro nie było jeszcze takich meczy;/

[OT]

Jeszcze podobał mi się z 98' Anglia - Argentyna (2:0 prowadzili anglicy, Beckham dostał czerwoną, pozniej argentyna wyrownala i wygrała w karnych)

[/OT]

Ja z łezką w oku wspominam 94' :D

Pamiętam, że zostałem wtedy wgnieciony w fotel patrząc jak grały takie "kopciuszki" mistrzostw jak: Rumunia (z Gheorge Hagim), Bułgaria (z królem strzelców mistrzostw Stoiczkowem) czy Szwecja (z Anderssonem i wpsaniałym w bramce Thomasem Ravellim).

Chyba nigdy nie było tylu piłkarskich indywidualności na jednym turnieju

(nawet Maradona sie zameldował w fazie grupowej, ale za jazdy z koksem został zdyskwalifikowany :P ).

Jak dla mnie (za całokształt) zdecydowanie najlepszy turniej jak do tej pory.

Wcześniejszych z racji zbytniego zesmarkaczenia nie kojarzę ;)

[OT]

[/OT]

Wygrana Turków z Czechami nie była dramatyczna?

Poza tym to dopiero faza grupowa (no i jeden mecz ćwierćfinałowy), teraz się dopiero zaczną prawdziwe emocje.

Ja cały czas nie moge zapomnieć niemcy:argentyna z mistrzostw świata. Tak rżneli z sędzią ze szkoda mówić.

A najgłupsze było jak szkop perfidną kose w nogi w polu karnym załadował argentyńczykowi, to nie dość że nie było karnego, to argentyńczyk dostał żółtą.

@Cannabizzz776i99 był dramatyczny, ale tylko ostatanie 20 minut;) I badz co bądź przez pierwsze 70 minut wiało ostro nudą:)

A kto pamieta mecze Franzucow z Euro 2000? Karny z Portugalia w półfinale i sam Finał ( bramka w ostatniej minucie). Teraz pozostaje nam tylko czekać na takie mecze :D moze Hiszpanie - Wlochy;)

A kto pamieta mecze Franzucow z Euro 2000? Karny z Portugalia w półfinale i sam Finał ( bramka w ostatniej minucie). Teraz pozostaje nam tylko czekać na takie mecze

nawet mi nie przypominaj :P pamietam jak się wtedy rozbeczałem na meczy fr-ita, jak fra wygrała. miałem wtedy 8 lat, a już polubiłem italię :P

Turcy z Niemcami raczej przegrają, a Chorwacja mogłaby wygrać(skoro raz wygrali, drugi raz czemu nie :P)

I trochę za dużo czasu doliczył sędzia w dogrywce(gdzie się de facto nie dolicza czasu)

To nie był piękny mecz, ale jaki dramatyczny. Turcy są fenomenalni, pod tym względem, iż stracony gol ich nie dołuje, a jeszcze mocniej motywuje! Świetne widowisko, liczyłem na nich!

Niech jeszcze wykiwają Niemców i będzie cudownie :)

A jutro się zapowiada piękne widowisko..

Spokojnie Panowie. Wczoraj Portugalia była faworytem, dzisiaj Chorwacja i co? Sami widzieliśmy..

Wprawdzie Turkom brakuje nieco do poziomu światowego, ale jak było nam to dane zobaczyć dzisiaj - w piłce nie liczą się tylko umiejętności, ale też siła walki, dobra psychika, motywacja i odrobina szczęścia :)