BratBot Posted May 8, 2008 Report Posted May 8, 2008 Mam yp-z5fqs/xeo i chciałbym ściągnąć do niego firmware us. Jakie oznaczenie ma ta wersja w us? Quote
javacris Posted May 8, 2008 Report Posted May 8, 2008 nie ma oznaczenia. ściągnij z koreańskiej strony i już. Quote
BratBot Posted May 8, 2008 Author Report Posted May 8, 2008 Wszystko byłoby proste gdyby umiał koreański, lub można byłoby zmienić język na ang... Quote
Roni11 Posted May 8, 2008 Report Posted May 8, 2008 A tak w sumie, to po co zmieniasz FW na USA? Quote
roni77 Posted May 8, 2008 Report Posted May 8, 2008 W firmware US nie ma ograniczenia głośności do 5mW na kanał tylko pełne 20mW. Quote
baols Posted May 8, 2008 Report Posted May 8, 2008 To jest pewne, że odblokuje pełną głośność? Nie różnią się sprzętowo? Quote
Regrin Posted May 14, 2008 Report Posted May 14, 2008 Mam yp-z5fqs/xeo i chciałbym ściągnąć do niego firmware us. W sieci nie ma czegoś takiego jak firmware us czy eu do z5(przynajmniej ja niczego takiego nie znalazłem). Jest dostępny tylko plik aktualizujący firmware. Link do 2.51 z koreańskiej strony był podawany wiele razy. Wystarczy poszukać. To jest pewne, że odblokuje pełną głośność? Nie różnią się sprzętowo? Teoretycznie głośność jest blokowana tylko przez europejski(francuski ) firmware. Ponoć komuś udało się zmienić soft na amerykański(za pomocą pliku aktualizującego) i odtwarzacz grał głośniej, ale komu, jak i kiedy to się udało, tego już niestety nie wiem. Quote
BratBot Posted May 16, 2008 Author Report Posted May 16, 2008 Aby tradycji stało się zadość, mały OT Czy z5 z um1 szumi? Quote
zaki Posted May 16, 2008 Report Posted May 16, 2008 Czy z5 z um1 szumi? Um bardzo ładnie wyciagają na wierzch wszytskie problemy.. takie jak szum, głośna praca itp... ja tam zbyt wiele nie usłyszałem ale nie był to tez takie dsłuch jaki bym chciał zrobic... Quote
javacris Posted May 17, 2008 Report Posted May 17, 2008 jeśli słuchasz na mieście to nic nie słuchac. Quote
Recommended Posts