Jump to content
PREORDER na słuchawki ISN w tym przede wszystkim ISN EBC80 ×

Recommended Posts

Posted

Los złośliwy jest ;) już raz mój m6 był w serwisie... ale konkrety

po wrzuceniu nowego firmware(prawidłowego SP polskiego tłumaczonego z meizume) ekran zaczął migać i sam się wyłączył

nie można odtwarzacza ni jak włączyć

format nie działa reset enter i wszystko inne co znam.. :/

jeśli ktoś wie jak to naprawić to thx

a po każdym przyciśnięciu włącznika na chwilkę miga biały ekran...

Posted

kurde no i teraz już totalna wtopa, postąpiłem zgodnie z instrukcjami wykryło mi playera i podczas naprawy przez dfu tools przy wgrywaniu mój @!#(*&^%$#W@ xp pokazał bluescreena i teraz nie mogę nic zrobić bo go i DFU nie wykrywa :/

Posted

ta, mozna by zrobic takie jedno wielkie zrodlo informacji, zeby nie trzeba bylo szukac. szukam ludzi, ktorzy pomoga mi ogarnac filmy z napisami :D (ale zeby dzialalo, tzn zeby wyświetlało polskie znaki i film sie nie pieprzył w czasie odtwarzania xD)

Posted

chłopaki zeby nie zasmiecac forum to zapytam tutaj :) Czy jak sam zmienię firmware na wyższy do czy trace gwarancję ??

Posted

pytanie co najmniej glupie. domyslasz sie odpowiedzi? (podpowiedz: firmware jest od producenta, a jak wejdziesz w settings to w poradach znajdziesz jedna ciekawa, ktora moze Ci podpowiedziec)

Posted
chłopaki zeby nie zasmiecac forum to zapytam tutaj :) Czy jak sam zmienię firmware na wyższy do czy trace gwarancję ??

NIE. gwarancje stracilbys gdybys posiadal soft Dane-Elec i wgral zwykly (lepszy).

Posted

To zależy, jeśli twoje M6 jest by Dane-Elec to możesz zmienić FW tylko na takie od Dane-elec, jeśli jest to normalne Meizu (np. z devilnetu) możesz bez konsekwencji zmieniać firmware.

Posted

hmm tam jak chce sciagnac firmware to sie da oczywiscie, ale nie wiem który jest do mojego (SP) :

Attached Files

File Type: rar M6_S2004.6_Meizu.rar (2.96 MB, 1404 views)

File Type: rar M6_T2004.6_Meizu.rar (2.96 MB, 232 views)

File Type: rar M6_SL2.004.6.rar (2.93 MB, 684 views)

pomóżcie :) Po prostu nie chce umoczyc playerka :D

Posted
baczek dzięki za info :/ oraz gratuluję reflexu...

było może milion razy na meizume ale nie tutaj

Mam Ci pokazac ?

Dzisiatki razy bylo mowione, ze zeby dodac napisy trzeba zrobic hardsub i w tym celu uzyc np Loli, albo jakiegokolwiek innego konwertera...

Posted

panowie zainstalowałem ten nowy firmware 2.004.6 i był język polski :) Jednak teraz zmieniłem skina na innego i już polaka nie ma :D Jak zrobić żeby mieć język polski ??