Roni11 Opublikowano 15 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 KHRoN zrób podforum "Kuchnia" bo temat sie fajnie rozwija, a w jednym wątku zrobi sie bałagan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
douglaz Opublikowano 15 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 już takie pojedyńcze prośby nie działają, jak podforum o kochni nie było tak nie ma dalej. trzeba załozyc temat z ankietą czy jesteś za założeniem podfoum w HP o tematyce gastronomicznej ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Malas Opublikowano 15 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 i jeszcze pod forum i pieskach i innych zwierzaczkach! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
douglaz Opublikowano 15 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 jak by było dużo chętnych ...ale kuchnia z pewnością by miała wiele zwolenników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilar Ezan Opublikowano 15 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 (wtedy faktycznie jest niedobra) W którym miejscu mówię, że jest niedobra? Stwierdziłem tylko, że jest bardziej kwaśna niż słodka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paszczak Opublikowano 15 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 a co wam da to podforum? Bedzie sie lepiej pisało jak bedziecie mieli swiadomość ze piszecie w podforum "kuchnia"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignacy Opublikowano 15 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 Ciastko jest absolutnie genialne Przed chwilą skończyłem. BTW. Widziałem ten przepis + fotki już z jakiś miesiąc temu, na jakimś anglojęzycznym blogu, ale bałem się spróbować, żeby mi kuchnia nie eksplodowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f4ty Opublikowano 15 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 Znalazłem stronę dla mniej umiejętnych i ambitnych kucharzy http://student-gotuje.blogspot.com/. Gdyby nie ona to najpewniej dzisiejsze śniadanie skończyło by się nie dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasztaniak Opublikowano 19 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2008 Przyłączam się do grupy forumowiczów która robiła "ciastko-w-5-minut". Ale kubek brudny jak fuj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BratBot Opublikowano 29 Lipca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2008 Keczupik mi się gotuje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
douglaz Opublikowano 31 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2008 nie mam mikrofalówki, ale zamiast tego mam coś co wygląda jak mikrofalówka, ale to mały piekarniczek, zaraz upieke to ciasto i powiem, czy można to piec w piecu w każdym razie trzymajcie kciuki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BratBot Opublikowano 31 Lipca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2008 Keczup z 3kg pomidorów: Heinz się chowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
douglaz Opublikowano 31 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2008 ...ciastko rośnie jak szalone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Malas Opublikowano 31 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2008 a ja sobie tak myśle co by tutaj jeszcze do tego Twojego keczupu dodać Bushido. zastanawiałem się np. na ananasem przez co by się zrobił tak troszkę bardziej słodko-ostry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pGo Opublikowano 31 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2008 kefir, zdecydowanie kefir. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
douglaz Opublikowano 31 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2008 kefir, zdecydowanie kefir teraz spójrz na swój post i go przeczytaj. czy nie uważasz, że jest żałosny ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pGo Opublikowano 31 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2008 teraz spójrz na swój post i go przeczytaj. czy nie uważasz, że jest żałosny ? nie, skądże, jestem z niego dumny. możesz to samo powiedzieć o sobie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Malas Opublikowano 31 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2008 ale słoiki z keczupem wmaczać w rosie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
douglaz Opublikowano 31 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2008 hmm ciasto wyszło doskonałe, tyle że piecze się dłużej niż w mikrofalówce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Hej sory Panowie, ktoś kiedyś dawał linka do innego forum, gdzie gość robił pizze - sos ze świeżych pomidorów, ser mozzarella itp. Ktoś może ma tego linka? ... parę fotek było też tam. Byłbym wdzięczny jakby ktoś to wrzucił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maba Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2008 @Buszido, co z tym wywarem octowym do keczupu? Ile tego trzeba dodać, i jak to to 'przecedzić'? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KHOT Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Hej sory Panowie, ktoś kiedyś dawał linka do innego forum, gdzie gość robił pizze - sos ze świeżych pomidorów, ser mozzarella itp. Ktoś może ma tego linka? ... parę fotek było też tam. Byłbym wdzięczny jakby ktoś to wrzucił. Pizza by RS - trzymać się ściśle przepisu - ew. z jednym wyjątkiem: sera imo 3/4 (a nawet połowa!) ilości z przepisu wystarczy - inaczej przykryje sos i zrobi się zapiekanka (spieczony ser na górze i zupa w środku)... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignacy Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Będzie trzeba wypróbować, bo już od jakiegoś czasu szukałem dobrego przepisu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maba Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2008 @Buszido, żyjesz? Ile tego octu, bo nie napisałeś w przepisie.. @KHOT, ale mi zrobiłeś smaka na tą pizze - muszę spróbować. Chociaż ja lubię grube ciasto i duużo dodatków, a nie typową włoską - tym ciężko się najeść ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BratBot Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2008 @maba żyje tylko nie zaglądałem do tematu, instalacja windy i cyrk z dyskiem te sprawy Ile octu? Na oko to było dodawane 200 może 250 ml i było jednak z dużo jutro się zapytam dokładnie. Kwestia "ile" odnosi się raczej do ilości przypraw, szczegóły jak wyżej. (jutro ) W domu przecedzamy b.gęstą tkaniną, ale można spokojnie użyć "równowartość" bawełny w postaci 2 cienkich koszulek t-shirt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.