brosat Posted January 26, 2008 Report Posted January 26, 2008 Witam, mam mały problem, jestem posiadaczem samsunga Z5 i mam z nim problem.... mianowicie podłaczając go do komputera pojawia sie komunikat: "nie rozpoznano urzadzenia USB" "Jedno z urządzeń USB podłaczonych do komputera nie działa właściwie i system Windows nie rozpoznaje go." Wcześniej było wszystko ok... na playera mogłem wrzucić muzykę i wszystko było ok.... a teraz jest zero kontaktu z playerem... w "moim komputerze" nie pojawia sie ikonka od masowego urządzenia... nie można go nawet sformatować... . Myślałem ze to w Pc coś sie poprezstawiało.. ale u kolegi próbowałem i róznież zero kontaktu z playerem.. Czy mógłby mi ktoś cos doradzić? czym to jest spowodowane? czemu coś sie zepsuło? czy należy wgrać nowe oprogramowanie? a jak tak, to skad moge je pobrać... ? Quote
javacris Posted January 26, 2008 Report Posted January 26, 2008 na początek uzyj funkcji reset w odtwarzaczu. po tym spróbój podłączyć w trybie ums jak i mtp jeśli zostanie wykryty sprawdź dysk w poszukiwaniu błędów Quote
brosat Posted January 27, 2008 Author Report Posted January 27, 2008 jestem kompletnym laikiem w tych sprawach. w jaki sposob moge przełączyć sie w te tryby?! Quote
javacris Posted January 28, 2008 Report Posted January 28, 2008 to zalezy jaki masz fw, ale w ustawienia (settings) na końcu powinieneś mieć funkcję 'wymuś ums' Quote
Wicher Posted January 31, 2008 Report Posted January 31, 2008 Witam,mam mały problem, jestem posiadaczem samsunga Z5 i mam z nim problem.... mianowicie podłaczając go do komputera pojawia sie komunikat: "nie rozpoznano urzadzenia USB" "Jedno z urządzeń USB podłaczonych do komputera nie działa właściwie i system Windows nie rozpoznaje go." Wcześniej było wszystko ok... na playera mogłem wrzucić muzykę i wszystko było ok.... a teraz jest zero kontaktu z playerem... w "moim komputerze" nie pojawia sie ikonka od masowego urządzenia... nie można go nawet sformatować... . Myślałem ze to w Pc coś sie poprezstawiało.. ale u kolegi próbowałem i róznież zero kontaktu z playerem.. Czy mógłby mi ktoś cos doradzić? czym to jest spowodowane? czemu coś sie zepsuło? czy należy wgrać nowe oprogramowanie? a jak tak, to skad moge je pobrać... ? Napisz na prywatna wiadomosc to ci przez gg pomoge z tym Quote
Recommended Posts