Jump to content

Problem Z Zainstalowaniem Samsunga U3

Recommended Posts

Guest snajper-psg1
Posted

Zainstalowane było :( Zrobiłem kolejnego formata i będę czekał kiedy przestanie działać :) może odkryje przyczynę :) Teraz sprawdziłem jaki jest sterownik, zapisałem ścieżkę ale to chyba niewiele da bo jak Windows po jakimś czasie pluje sie o instalacje nowego sprzętu to potrzebuje jakiegoś pliku .inf a ten ma inne rozszerzenie :(

• 2 weeks later...
Posted
Mam taki mały problem, zrobiłem parę dni temu formata C: no i po wgraniu windowsa zabrałem sie za ponowną instalacje oprogramowania w tym tego do mojej empetrójki. No i tu pojawił sie problem, zainstalowałem Samsung Media Studio wszystko OK ale z wykryciem empetrójki przez system już nie. Wprawdzie po podpięciu Windows wyświetlił kreator dodawania nowego sprzętu i wybrał jakiś sterownik do zainstalowania nie wiem skąd ale na końcu pojawił sie komunikat że wystąpił jakiś problem i urządzenie nie działa poprawnie czy coś takiego. POMOCY !!! Co mam zrobić aby komp wyczaił mojego sprzęta???

witam mam ten sam problem z YP-K5ZB jestem ciekawy co pomglo?

• 2 weeks later...
  • 2 months later...
Posted

Hehe, stary, format to nie jest "anitodotum na wszystko". Nie musisz od razu robić formata bo jakiś program działa nie tak jak powinien albo nie tak jak sobie życzysz. Wystarczy odinstalować ten program - powinno pomóc.

A co do konwertera - wystarczy w google wpisać "mp3 to wma". Nawet zrobiłem to za ciebie :) Tu masz link i masę wyników, coś z pewnością sobie wybierzesz: kliknij mnie

EDIT:

Lol, nie zauważyłem, że to stary topic. Da się gdzieś to usunąć?