Jump to content

Trochu śmiechu :d

Trance

Recommended Posts

• Replies 16.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Babcia mieszkała sobie z dziadkiem od lat, ale dziadkowi się w końcu zmarło akurat przed Świętami i babcia została sama. Przystroiła choinkę, założyła bombki i światełka, ale ni uja nie chcą świecić, podłącza, odłącza i nic. Woła somsiada. Przyszedł somsiad, podłącza, odłącza i nic. Poszedł do piwnicy i grzebie w skrzynce z bezpiecznikami. Grzebie, grzebie, aż w końcu drze sie na góre do babci:

- Świecą?
- Co?
- Świecą???!!!
- A co zrobić, jak dziadka nie ma <:cry:895787186421628968>

• Haha 5

Może być lepszej jakości prąd w nocy, czemu nie. To tak jak z gazem. Mam wrażenie, że czasem jest oszukiwany, bo muszę dłużej gotować i widać jak zmienia swój kolor.

Fajne ma chłopak kolumny, jakieś yamahy.

Edited by bakus1233

30 minut temu, bakus1233 napisał(a):

Może być lepszej jakości prąd w nocy, czemu nie. To tak jak z gazem.

ruch płyt tektonicznych może wpływać na brzmienie wibracjami. To tak jak z taczkami. Jak zmieniłem takie na gołym metalowym kole na takie z gumową oponą to czułem różnicę jak woziłem gnój.

Mega argument nie ma co.

47 minut temu, Birken napisał(a):

Jak zmieniłem takie na gołym metalowym kole na takie z gumową oponą to czułem różnicę jak woziłem gnój.

A woziłeś w dzień czy w nocy? bo jeśli w nocy to mogłeś mieć mniejsze ciśnienie a wtedy gorszy komfort :D więc różnica teoretycznie jest ;) 

Poprawi się akustyka dźwięku w Polsce ogólnie jak się wymieni płytę tektoniczną, co znajduje się pod powierzchnią ziemi. Ta co jest źle przewodzi, odbija dźwięk i nadmiernie wyostrza górę. Proponuję już organizować zbiórkę, bo trochę to potrwa, a i proces nie będzie tani. Trzeba będzie ustalić nowe plany zagospodarowania przestrzeni np. i wybudować tymczasowe obozy przejściowe, ale da się to zrobić. Logistykę i dofinansowanie ustali się z UE w ramach projektu: "Muzyka bez granic". 

Edited by Introverder