Yary Posted March 24 Report Share Posted March 24 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bakus1233 Posted March 24 Report Share Posted March 24 3 godziny temu, Yary napisał: Fajna babeczka, ale nie kumam dowcipu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jouhou Posted March 24 Report Share Posted March 24 No bo wiesz, hehe, 1 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
micbud Posted March 24 Report Share Posted March 24 (edited) Czyżby audiofile byli aż tak prostaccy? Edited March 24 by micbud 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adam 76 Posted March 24 Report Share Posted March 24 Taka wiosna... Na dole anemiczna a wyżej silikon i ta "proporcjonalna" głowa. No nie, zdecydowanie nie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
micbud Posted March 24 Report Share Posted March 24 Hehe, szanowny jeszcze młody i nie miał do czynienia z kobietami, więc nie bardzo zna proporcje w realu 😁 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manuelvetro Posted March 24 Report Share Posted March 24 3 godziny temu, bakus1233 napisał: Fajna babeczka, ale nie kumam dowcipu. No bo takiej Wiosny nie wpuścić... To są jaja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lobuz1 Posted March 24 Report Share Posted March 24 (edited) 54 minuty temu, Adam 76 napisał: Na dole anemiczna Gdzie dokładnie ta anemia? 😀 Edited March 24 by lobuz1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bakus1233 Posted March 24 Report Share Posted March 24 Teraz, lobuz1 napisał: Gdzie dokładnie? 🤣 Może ma ipsa zamiast super amoleda 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
audionanik Posted March 24 Report Share Posted March 24 47 minut temu, lobuz1 napisał: Gdzie dokładnie ta anemia? 😀 Kolega pewnikiem założył, że koleżanka Wiosna nie zdałaby testu Jagny co to orzechów nie potrzebuje gryźć, jeno je na ławie ułoży i z nagła przysiędzie, to ci się wszystkie tak pokruszą, jakobyś je młyńskim kamieniem przycisnął. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manuelvetro Posted March 24 Report Share Posted March 24 30 minut temu, audionanik napisał: Kolega pewnikiem założył, że koleżanka Wiosna nie zdałaby testu Jagny co to orzechów nie potrzebuje gryźć, jeno je na ławie ułoży i z nagła przysiędzie, to ci się wszystkie tak pokruszą, jakobyś je młyńskim kamieniem przycisnął. Przyszedł i od razu pozamiatał Znaczy, te okruchy... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bakus1233 Posted March 25 Report Share Posted March 25 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inszy Posted March 25 Report Share Posted March 25 14 godzin temu, micbud napisał: Czyżby audiofile byli aż tak prostaccy? A co ma hobby do tego czy ktoś lubi humor przaśny, czy tylko wyrafinowany dowcip niszowy łechta jego poczucie humoru? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
majkel Posted March 25 Report Share Posted March 25 16 godzin temu, micbud napisał: Czyżby audiofile byli aż tak prostaccy? Nie, no właśnie ktoś próbuje się tego dowiedzieć. 12 godzin temu, manuelvetro napisał: Przyszedł i od razu pozamiatał Znaczy, te okruchy... Czymże byłby ten wpis bez drugiego wiersza? 🤔 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manuelvetro Posted March 25 Report Share Posted March 25 10 minut temu, majkel napisał: Czymże byłby ten wpis bez drugiego wiersza? 🤔 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
majkel Posted March 25 Report Share Posted March 25 24 minuty temu, manuelvetro napisał: Następny, który zobaczył zdjęcie Wiosny? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baksiu11 Posted March 25 Report Share Posted March 25 .Wysłane z mojego SM-G991B przy użyciu Tapatalka 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wisting Posted March 25 Report Share Posted March 25 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrCwirek Posted March 25 Report Share Posted March 25 Hehe, szanowny jeszcze młody i nie miał do czynienia z kobietami, więc nie bardzo zna proporcje w realu I chyba nigdy nie miał w ręce silikonu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manuelvetro Posted March 25 Report Share Posted March 25 30 minut temu, MrCwirek napisał: I chyba nigdy nie miał w ręce silikonu To chyba komplement Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lobuz1 Posted March 25 Report Share Posted March 25 1 minutę temu, manuelvetro napisał: To chyba komplement Czy ja wiem. Ja ostatnio miałem jak uszczelniałem brodzik. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manuelvetro Posted March 25 Report Share Posted March 25 3 minuty temu, lobuz1 napisał: Czy ja wiem. Ja ostatnio miałem jak uszczelniałem brodzik. Taki, to i ja miałem ostatnio. Ale o Pani Wiośnie mowa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lobuz1 Posted March 25 Report Share Posted March 25 2 minuty temu, manuelvetro napisał: Taki, to i ja miałem ostatnio. Ale o Pani Wiośnie mowa Zdarzyło się na kawalerskim w Stodolni, ale to dawno było 🤣 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joseph_k78 Posted March 26 Report Share Posted March 26 . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
micbud Posted March 26 Report Share Posted March 26 W dniu 25.03.2022 o 09:22, Inszy napisał: A co ma hobby do tego czy ktoś lubi humor przaśny, czy tylko wyrafinowany dowcip niszowy łechta jego poczucie humoru? W sumie nic, tylko mi się skojarzyło, jak jeden z userow nieaudiofili wstawił tu kiedyś jakiś przasny filmik, to go audiofile wyśmiali, że ma prostackie poczucie humoru. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts