bizonista Posted October 17, 2007 Report Posted October 17, 2007 KUPIłEM 2 DNI TEMU YP-U3. KOMPUTER WYKRYWA PLAYERA TYLKO JAKO URZEDZENIE USB. PROGRAM MEDIA STUDIO5 TEż GO NIE WYKRYWA. SPEłNIAM WYMAGANIA PROGRAMU ALE NIC Z TEGO. PO PODłACZENIU WYSKAKUJE "USB CONNECTING" PóźNIEJ :DISCONECTED ORAZ CHARGING". CZYTAłEM TEMAT Z PODOBNYM PROBLEMEM ALE TAMTE WSKAZóWKI NIC NIE DAłY POMOCY Quote
Peet Posted October 24, 2007 Report Posted October 24, 2007 Nie krzycz! Jaką masz wersję programu Windows Media Player? Do prawidłowego działania potrzeba WMP 10 lub 11. Quote
kamilloi Posted October 24, 2007 Report Posted October 24, 2007 Nie krzycz! Jaką masz wersję programu Windows Media Player? Do prawidłowego działania potrzeba WMP 10 lub 11. Najlepiej wmp11 choć to nie reguła. i w przypadku dawno instalowanego windowsa Media Transfer Protocol Porting Kit Link Quote
Czarna Posted October 29, 2007 Report Posted October 29, 2007 witam. pytanie od kompletnego laika. Co mam zrobić jeżeli odtwarzacz i media studio chodziły normalnie, nie było żadnego problemu z odnalezieniem odtwarzacza przez media studio a tym czasem po sformatowaniu dysku program nie moze odnaleźć sprzętu. Z góry dzięki za pomoc. pozdrawiam Quote
Uga Posted January 31, 2008 Report Posted January 31, 2008 Hej, też mam odtwarzacz YP - U3J ZB i mam nieaktywne Portable, dlatego nie wiem jak mam przecieść muzykę na odtwarzacz. Wszystko mam zainstalowane, mam Windows Media Player 11 i w sumie to nawet nie wykrywa mi odtwarzacza w Mój komputer jako urządzenie USB. Może ktoś ma jakieś rady, co mogę w tej sytuacji zrobić. Proszę o szybką w miarę możliwości odpowiedź. Pozdrawiam Quote
javacris Posted January 31, 2008 Report Posted January 31, 2008 spróbój rożne porty usb, ewentualnie zainstaluj samsung media studio Quote
kreweta84 Posted February 12, 2008 Report Posted February 12, 2008 hej Mam identyczny problem. Nie wykrywa mi w ogole urzadzenia USB - co zrobic???? Będę baaaardzo wdzięczny za info:))) Quote
Recommended Posts