Jump to content

Recommended Posts

Posted

KUPIłEM 2 DNI TEMU YP-U3.

KOMPUTER WYKRYWA PLAYERA TYLKO JAKO URZEDZENIE USB. PROGRAM MEDIA STUDIO5 TEż GO NIE WYKRYWA. SPEłNIAM WYMAGANIA PROGRAMU ALE NIC Z TEGO. PO PODłACZENIU WYSKAKUJE "USB CONNECTING" PóźNIEJ :DISCONECTED ORAZ CHARGING". CZYTAłEM TEMAT Z PODOBNYM PROBLEMEM ALE TAMTE WSKAZóWKI NIC NIE DAłY :(:(:( POMOCY

Posted
Nie krzycz! Jaką masz wersję programu Windows Media Player? Do prawidłowego działania potrzeba WMP 10 lub 11.

Najlepiej wmp11 choć to nie reguła.

i w przypadku dawno instalowanego windowsa Media Transfer Protocol Porting Kit Link

Posted

witam. pytanie od kompletnego laika. Co mam zrobić jeżeli odtwarzacz i media studio chodziły normalnie, nie było żadnego problemu z odnalezieniem odtwarzacza przez media studio a tym czasem po sformatowaniu dysku program nie moze odnaleźć sprzętu. Z góry dzięki za pomoc. pozdrawiam

• 3 months later...
Posted

Hej, też mam odtwarzacz YP - U3J ZB i mam nieaktywne Portable, dlatego nie wiem jak mam przecieść muzykę na odtwarzacz. Wszystko mam zainstalowane, mam Windows Media Player 11 i w sumie to nawet nie wykrywa mi odtwarzacza w Mój komputer jako urządzenie USB. Może ktoś ma jakieś rady, co mogę w tej sytuacji zrobić. Proszę o szybką w miarę możliwości odpowiedź. Pozdrawiam

• 2 weeks later...